Soutěž o lehce erotický román Spolubydlící

Pro dvě z Vás tu máme knihu z nakladatelství Jota od známé spisovatelky Christine Laurenové.

Soutěžní otázka:

Jak se jmenuje první kniha ze série Božský?

a)     Božský cizinec

b)      Božský

c)      Božský bastard

Pošlete nám správnou odpověď, své jméno, adresu a telefon na e-mail: soutez@hmg.cz. Do předmětu zprávy napište: CELEBRITYHOUSE – Spolubydlící. Ze všech došlých emailů vyhrává správná odpověď: 100 a 200, tyto emaily od nás obdrží výhru.

Soutěž trvá od 27.5. – 2.6. 2019.

Ve státech pobývá nelegálně. Se stejnou drzostí se zabydlí v jejím bytě… i srdci.

Holland Bakkerová má byteček na Manhattanu, nenáročnou asistentskou práci v divadle a touhu stát se spisovatelkou. Už šest měsíců ale nenapsala ani řádku. Místo toho den co den postává ve stanici metra na Padesáté ulici a dychtivě poslouchá, když hraje On. Calvin, chlap s těma nejuhrančivějšíma zelenýma očima, neodolatelným irským přízvukem a ďábelskými prsty na strunách kytary. Právě takového sólistu by nutně potřebovali v divadle, které vede Hollandin strýc. Jenže to má drobný háček: Calvin je ve Státech už pár let nelegálně. Nenašla by se nějaká cesta, jak pro něj získat povolení k pobytu? Co třeba fingovaný sňatek?

Christina Laurenová – je vůbec třeba něco dodávat? Přichází další romantický i zábavný příběh nejen pro čtenářky, které si oblíbily románové série Vášnivý a Božský. Tentokrát společně nakoukneme do oslnivého světa muzikálových divadel na Broadwayi, ale i do newyorských ulic, barů a samozřejmě také do ložnice hlavních hrdinů.

Když svatbou vztah nekončí, ale teprve začíná…Kniha Spolubydlící se v USA stala bestsellerem a předlohou pro hollywoodské filmové zpracování.

Autor: Christina Laurenová

Původní název: Roomies

Počet stran: 352

Formát knihy: 130×200

Vazba: Pevná s přebalem

Překladatel: Jan Sládek

Vydalo nakladatelství Jota.

Knihu lze zakoupit na www.jota.cz

Christina Laurenová

Christina Laurenová je pseudonymem dvou nejlepších kamarádek (spřízněných duší / skoro-dvojčat) a spolupracovnic Christiny Hobbsové a Lauren Billingsové. 

Autorky píší jak fikci pro mladistvé, tak pro dospělé, už spolu vytvořily čtrnáct The New York Times bestsellerů. Jejich knihy jsou přeloženy do více než 31 jazyků.

Jejich prvním dílem vydaným pod tímto uměleckým jménem byl Božský bastard a šlo o přepracování mimořádně úspěšné fankfikce Christiny Hobbsové The Office (přes dva miliony stažení na internetu). Postupně vznikla celá „Božská“ série, zahrnující tituly Božský cizinecBožský hráčBožský milenec a Božský. Úspěchy slaví také s „Vášnivou“ sérií knih – Vášnivý lhářVášnivý svůdníkVášnivý sprosťák a Vášnivý hříšník.

Přestože od sebe autorky odděluje celá Nevada, povídají si spolu i několikrát denně a shodnou se na tom, že Ruby Pumps je nejlepší barva laku na nehty všech dob, a kdyby mohly, proseděly by celý den na molu v San Clementu a pozorovaly oceán.

Více na www.christinalaurenbooks.com.

You may also like...