Open Air Music Fest – Přeštěnice 2019. Už o víkendu 28. a 29. června na tradičním místě nedaleko jihočeského Milevska

Pokud máte rádi pohodové festivaly a zároveň hledáte skvělé místo, kde si můžete užít víkend s přáteli nebo s rodinou, nenechte si ujít Open Air Music Fest Přeštěnice 2019. Festival se koná ve dnech 28. a 29. června na tradičním místě nedaleko jihočeského Milevska. Přeštěnice neodmyslitelně patří mezi prestižní české festivaly, což potvrzuje členství v asociaci FESTAS.

Letošní ročník je opravdu nabitý. Již ve čtvrtek proběhne festivalový večírek, na kterém zahraje svůj celovečerní set skupina Keks společně s letošním objevem hudební scény formací Chech It.

Hlavní program se naplno rozjede na třech scénách v pátek 28. 6. Představí se Divokej Bill, Čechomor, Wohnout, Poletíme?, irská skupina Led Farmers, Prague Conspiracy, Sebastian, The Silver Spoons a další. V pátek si své místo najdou i děti, pro které je přichystán speciální zabávný program. Určitě to bude skvělá odměna za vysvědčení!

Sobota 29. 6. se ponese ve znamení rockové muziky. Těšit se můžete na stálice jako je například skupina Harlej, Škwor, stále populárnější Traktor, legendární Turbo, Walda Gang a Jaksi Taksi. V Přeštěnici se před plánovanou koncertní pauzou bude loučit kapela Imodium. Naopak dvacáté narozeniny přijedou oslavit němečtí Green Frog Feet. Tahle skupina tady kdysi rozjížděla svou kariéru a dokonce zde natočila své debutové DVD.

Přeštěnický víkend nebude ale jen o hudbě. Pořadatelé chystají další doprovodný program a uskuteční Dirt Jam, což je soutěž a exhibice bikerů. V areálu lze stanovat a také parkovat. Pro cestu do Přeštěnice budou připraveny autobusové svozy z Milevska. Mimochodem festivaloví účastníci mají během víkendu zdarma vstup na milevské koupaliště.

Vstupenky na celý festival i jednotlivé dny jsou k dispozici v síti milevskem.cz a Ticketportal. Vybírat můžete z různých kategorií. Pokud chcete ušetřit, využijte nákupu hromadné party vstupenky pro 5 až 10 návštěvníků. Hledáte-li pohodlí a komfort, můžete si koupit VIP vstupenku, se kterou získáte místo ve VIP hospodě s výhledem na hlavní stage, pivem do skla a vlastním WC.

Více na www.prestenice.cz , www.facebook.com/prestenice

You may also like...