Nové fitness zóny Technogym v pražských klubech Form Factory

  • Nejmodernější skill zóna v klubu Vinohradská – první v ČR.
  • 20 moderních běhacích pásů Technogym s konektivitou v klubu Václavské náměstí.
  • Nové zóny k dispozici již od konce září 2019.

Společnost Form Factory trvale sleduje nejmodernější trendy v oblasti fitness a zdravého životního stylu tak, aby svým návštěvníkům a členům klubu přinášela nové možnosti a zážitky při tréninku a rozvoji sportovních aktivit.

Na konci září proto otevírá Form Factory ve svém klubu v pražských Vinohradech největší skill zónu, která je v České republice naprosto unikátní. Pro návštěvníky je připraveno vybavení založené na pokročilých tréninkových strojích Technogym. Nová zóna zahrnuje novinky jako je SkillRun, SkillMill a SkillRow, které umožňují nový přístup při rozvoji síly, dynamiky a kondice. Díky propojení s aplikací My Wellness a My Row mohou uživatelé sledovat svůj rozvoj, soutěžit a posunout tak svůj trénink na novou úroveň.

Další inovací, kterou Form Factory aktuálně zavedlo je moderní kardio zóna vybavená dvaceti běhacími pásy společnosti Technogym. Ty se nachází ve Form Factory na pražském Václavském náměstí. Nová zóna nahrazuje stávající vybavení a je dalším logickým krokem rozvoje v největší české síti fitness a wellness klubů.

„Vytvoření nové Technogym skill zóny a obměna stávajícího kardio vybavení je součástí naší strategie, přinášet členům a návštěvníkům fitness klubů Form Factory nové možnosti a zážitky při jejich pravidelném nebo občasném tréninku. Jako lídr na českém trhu fitness služeb podporujeme inovace a s novým vybavením jsou připraveni i trenéři, kteří návštěvníkům poskytnou potřebnou podporu“ uvádí Marek Kadlec, Regional Fitness Manager, ve společnosti Form Factory.

O Form Factory

Společnost Form Factory patří mezi významné evropské společnosti v oblasti fitness, wellness a zdravého životního stylu. V České republice provozuje Form Factory 14 vlastních klubů v Praze a jeden v Ostravě po akvizici sítí BBC Fitness, Jatomi, World Class a Holmes Place. Nabídku služeb představují plně vybavená centra pro efektivní individuální trénink, široký výběr skupinových programů vedených profesionálními instruktory a také zóny wellness zóny včetně bazénů, saun, parních lázní a vířivek.

Více informací o službách a nabídce na www.formfactory.cz

You may also like...