Hodnocení kaváren | Momoichi Bistro

V rámci naší mediální skupiny HMG jsme si pro vás připravili sérii článků, v nichž s vámi sdílíme, kde jsme za vás vyzkoušeli nejlepší kavárny po celé ČR.

Naše další kroky vedly do kavárny zvané Momoichi Bistro. Ta se nachází pár kroků od Náměstí Míru. Její interiér je v japonském stylu a odtud pochází i název kavárny či jméno maskota Totoro. Toho si mimochodem můžete i zakoupit domů ve formě sušenky či plyšového suvenýru.

Recenze kavárny

Název kavárny: Momoichi Bistro

Adresa: Římská 35, Praha 2 – Vinohrady

Otevírací doba: po–pá 11:30–22:00 hod., so 9:00–22:00 hod., ne 9:00–18:00 hod.

Webové stránky: www.momoichi.cz

Možnost rezervace: ano

Dostupná nabídka: specializované japonské menu, domácí dezerty, vynikající káva na všechny způsoby včetně filtru i japonský čaj.

Počet míst k sezení (odhadovaný): 40–50

Káva s sebou: ano

ECO přínos: ano, nerezové brčko v nápoji

Speciální nabídky: Kavárna nabízí polední menu.

Family friendly: ano

Office friendly: ano

Hodnocení (1–10): 9,5

* poznámka k hodnocení – 1 nejhorší, 10 nejlepší

Poznámky k hodnocení:

V této kavárně budete objevovat převážně japonské pokrmy – kdo z vás ještě neochutnal krevetové shu mai či závitky, má co dohánět. My z nich byli naprosto unešení. Vše, co jsme si objednali, bylo z čerstvých surovin a skvěle ochucené. Káva pocházela z pražírny Candy Cane, na espressu jsme ochutnali Nikaraguu a filtr z Kostariky, vždy naservírované v krásném šálku. Máme rádi podniky, které mají svoji individualitu a chtějí se odlišit. Za zmínku stojí i dezert Orange Almond, jehož pařížská šlehačka byla posypaná pistáciemi a okvětními plátky růže.

Účet: Za espresso, filtr, limonádu, 2x předkrm (Krevetové shu mai, Saigonský závitek s krevetami), 2x dezert (kávovo-čokoládová Opera, Orange Almond) a Matcha Snowball jsme utratili 678 Kč.

Závěr:

V srdci pražských Vinohrad, na dohled od náměstí Míru, již tři roky funguje Momoichi Bistro, které láká na Menu hedvábné stezky. Interiér je vyladěn v japonském stylu, včetně miniatury japonské zahrady a různých dokonalých detailů.

Pokud chcete zažít něco jiného než klasické sushi, tohle bistro je pro vás to pravé. Můžete ochutnat stále oblíbenější Ramen či wonton knedlíčky. Podnik je prostorný a v jakoukoli denní dobu tu máte šanci nalézt pro sebe místo. A nezáleží na tom, zda si jdete vychutnat kávu, nebo dopřát teplé jídlo.

Více o kávě a kavárnách naleznete na portále NejlepsiKavarny.cz.

You may also like...