ZOOT zve na vlastní módní přehlídku na MBPFW. Dresscodem je úsměv

ZOOT vstupuje s vlastní módní přehlídkou a s rozhodnutím zaplnit Mercedes-Benz PragueFashion Week úsměvem jako historicky jediná e-commerce módní platforma. 3. září od 17:00 hodin zve na svou show s tématemDresscode: Úsměv. Protože ten vám sluší nejvíc.do Mystic Skateparku na Ostrově Štvanice.

Zatímco na některých jiných módních přehlídkách pražského fashion weekupanuje vážná tvář, ZOOT bere účast na prestižní české módní akci po svém. Jako hlavnídresscode stanovil úsměv. V rámci přehlídky nabídne dámské i pánské outfity postavené naprivátní značce ZOOT.lab, které budou k zakoupení online.

„Přehlídkou chceme dokázat, že ZOOT je zpět v plné síle a rozhodně lepší než dřív. Přehlídkujsme koncipovali tak, abychom naplnili naši hodnotu, že privátní značka ZOOT.lab je módoupro všechny a hodí se kamkoli. Na MBPFW vstupujeme historicky poprvé jak sami za sebe, takz oboru módních multi-brandových e-shopů na českém trhu,“ říká brand manažerka značkyZOOT Klára Černá.

Hlavní inspirací se pro kreativní tým ZOOTu v čele s Jakubem Ferancem stalo kombinování,které posouvají na vyšší úroveň. „Kolekcí ukazujeme sílu brandu, a vycházíme z dominantníchsvětových módních trendů. Prostor Ostrova Štvanice nás při tvorbě inspiroval a jeho skejtováatmosféra se do kolekce jednoznačně promítá,“ říká Jakub Feranec, stylista a street stylefotograf značky ZOOT.

Přehlídka proběhne v rámci prvního dne pražského týdne módy, který startuje 3. 9. 2022, acelá vzniká pod rukama interního kreativního týmu ZOOT.

Pozvánka:

Módní přehlídka ZOOT.lab by ZOOT

Kdy: 3. září 2022 od 17:00 hod.

Kde: Ostrov Štvanice 944, Praha 7

You may also like...