Oslavte Valentýna a potěšte tekutou láskou

Svátek lásky známý jako Valentýn je po roce opět téměř tady. Užijte si tento den s milovanou osobou nebo sami se sebou a dopřejte si kvalitní bublinky, které povznesou každý den na neobyčejný.

Únor je měsícem, kdy se slaví láska. Darujte proto růžovou lásku ve skle, nebo si sami dopřejte příjemný večer ve společnosti prémiového šampaňského či šumivého vína. Každý lok vám zajistí výjimečný zážitek a vaše chvilka tak bude nezapomenutelným okamžikem.

Cava Anna de Codorníu Rosé Brut je geniální kombinací půvabu a modernity, které nechybí elegance. Je plná ovocných tónů, kterým dominuje typicky červené ovoce jako jsou jahody a třešně. Má velmi jemné perlení, a proto se jedná o svěží krémovou chuť plnou harmonie. Nejvíce jí sluší pořádná zima v podobě řádného vychlazení, podávejte tak vychlazené ideálně na 5-7°C.

Tuto radost si můžete pořídit na www.1er.cz za příjemných 465 Kč.

Champagne Rosé Sauvage Brut z mistrovského šampaňského domu Piper-Heidsieck je delikátní růžové šampaňské. Uchvátí vás hned po nalití svojí barvou, která je jiskřivě šarlatová. Ve vůni se nezapřou typicky červené ovocné plody a okouzlí vás tak ostružiny, rybíz a třešně.

V chuti pak ucítíte lehké tóny jahod a červených pomerančů. K dostání je na www.1er.cz za 1 685 Kč.

Šampaňský dům Deutz produkuje opravdové exkluzivity, a jinak tomu není ani v případě Champagne Brut Rosé. Z tohoto růžového šampaňského na vás dýchne léto. V nose vás pošimrá letní ovoce jako je rybíz, třešně a jahody.

Na jazyku vás pak překvapí angrešt a granátové jablko. Lahev 0,75 l seženete na www.1er.cz za 1 780 Kč.

Zdroj foto: 1er.cz

You may also like...