Soutěž o limitovanou edici toaletní vody Mexx Summer Bliss

Pět z vás mohou vyhrát limitovanou edici toaletní vody Mexx Summer Bliss.

Mexx Summer Bliss je must-have limitovaná edice dámské toaletní vody, která vám zvedne náladu. Je veganská a dermatologicky testovaná. Zažijte nezapomenutelné léto plné radosti. Pozvedněte každý den svou náladu se Summer Bliss toaletní vodou ve spreji. Mexx Summer Bliss je osvěžující květinovo-ovocná dámská toaletní voda, která evokuje pocit léta.

Stačí odpovědět na jednoduchou soutěžní otázku a limitovaná edice toaletní vody Mexx Summer Bliss může být vaše.

Soutěžní otázka:

Je limitovaná edice toaletní vody Mexx Summer Bliss for Her veganská?


A) ANO

B) NE

Pošlete nám správnou odpověď, své jméno, adresu a telefon na e-mail: soutez@hmg.cz. Do předmětu zprávy napište: CELEBRITYHOUSE – Soutěž o limitovanou edici toaletní vody Mexx Summer Bliss. Ze všech došlých e-mailů vyhrává správná odpověď: 100, 200, 300, 400 a 500 tyto e-maily od nás obdrží limitovanou edici toaletní vody Mexx Summer Bliss.

Soutěž trvá od 24.7. – 30.7. 2023.

Mexx Summer Bliss for Her toaletní voda, květinová vůně, vůně pro lepší náladu

Mexx Summer Bliss for Her je must-have limitovaná edice dámské toaletní vody, která vám zvedne náladu. Je veganská a dermatologicky testovaná. Zažijte nezapomenutelné léto plné radosti. Pozvedněte každý den svou náladu se Summer Bliss For Her toaletní vodou ve spreji.

Mexx Summer Bliss for Her je osvěžující květinovo-ovocná dámská toaletní voda, která evokuje pocit léta. Tato must-have limitovaná edice s se zářivou vůní, která vám dodá pocit pohody. Na základě testování spotřebitelek se 88 % žen shodlo na tom, že Summer Bliss toaletní voda v nich zanechává příjemný pocit. Složení vůně Summer Bliss je veganské, dermatologicky testované a vhodné pro všechny typy pleti včetně citlivé pleti. Tato dámská vůně je energizující dávkou ovocných a květinových tónů, které podtrhují teplé akordy nadcházejícího léta. Nejdříve je tu sluncem prohřátá hruška s povzbuzujícími tóny bergamotu a máty pro dávku nádherné svěžesti. Vůně se poté rozvine do pestrých tónů pomerančových květů a jasmínu s jemnými tóny zimolezu a přenese vás do voňavé letní zahrady. Základ tvoří teplé nóty vanilky připomínající hřejivé slunce, se dřevitými a pižmovými tóny posilujícími pocit smyslnosti. Zažijte nezapomenutelné léto plné radosti. Pozvedněte každý den svou náladu se Summer Bliss For Her.

Benefity

Tato dámská toaletní voda evokuje letní radost.

Osvěžující květinová a ovocná dámská vůně.

Energetizující směs sluncem prohřáté hrušky a tónů pomerančových květů v kontrastu s letním
žárem vanilkových akordů.

Limitovaná edice toaletní vody ve spreji pro vás a vaši milovanou polovičku.

Mexx Summer Bliss for Him toaletní voda, letní vůně, vůně pro lepší náladu

Mexx Summer Bliss for Her je nepostradatelná limitovaná edice pánské toaletní vody, která posílí vášpocit pohody. Je veganská a dermatologicky testovaná. Zažijte nezapomenutelné léto plné radosti. Pozvedněte každý den svou náladu se Summer Bliss For Him toaletní vodou ve spreji.

Mexx Summer Bliss for Him je osvěžující aromatická vůně evokující pocit léta. Nepostradatelná limitovaná edice rozjasněné pánské toaletní vody vám dodá pocit příjemné pohody. Na základě testování spotřebitelů se 83 % mužů shodlo na tom, že Summer Bliss toaletní voda v nich zanechává příjemný pocit. Složení vůně Summer Bliss je veganské a dermatologicky testované a je vhodné pro všechny typy pleti, včetně citlivé pleti. Osvěžující dřevitá vůně Summer Bliss for Him toaletní voda ve spreji je svěží kombinací zelených a citrusových tónů v kontrastu s nádechem radostného pocitu léta. Nejdříve ucítíte bylinné aroma bazalky spolu s jiskrnými akordy citrónu a mandarinky, které poskytnou okamžitou dávku svěžesti. V srdci se otevírají čisté a vzdušné tóny gerania, lavandinu a šalvěje muškátové pro zelenou svěžest přecházející do dřevitého základu s vetiverem a cedrovým dřevem. Nádech hřejivé skořice evokuje příjemně mužný pocit. Zažijte nezapomenutelné léto plné radosti. Pozvedněte každý den svou náladu se Summer Bliss For Him.

Benefity

Je to pánská toaletní voda, která evokuje letní radost.

Osvěžující dřevitá pánská vůně

Energetizující směs pomeranče, citrónu a bazalky v kontrastu s teplým nádechem skořice.

Vůně je veganská a dermatologicky testovaná.

Limitovaná edice toaletní vody ve spreji pro vás a vaši milovanou polovičku.

Mexx Summer Bliss for Her tělový sprej, květinová vůně, vůně pro lepší náladu

Mexx Summer Bliss for Her tělový sprej je limitovaná edice, kterou si nesmíte nechat ujít. Osvěžující květinovo-ovocný dámský tělový sprej evokuje pocit léta. Zažijte nezapomenutelné léto plné radosti.

Mexx Summer Bliss for Her tělový sprej je osvěžující květinovo-ovocná vůně evokující pocit léta. Dámský tělový sprej, který si nesmíte nechat ujít. Tato dámská vůně je energizující dávkou ovocných a květinových tónů, které jemně podtrhují teplé akordy připomínající úžasný pocit léta. Sluncem prohřátá hruška s povzbuzujícími tóny bergamotu a máty vám poskytnou dávku nádherné svěžesti Vůně se poté rozvine do pestrých nót pomerančového květu a jasmínu s jemnými podtóny zimolezu a
přenese vás do voňavé letní zahrady. Tato zářivá vůně pozvolna přechází do teplé vanilky připomínající hřejivé slunce, dřevité a pižmové akordy posilují pocit smyslnosti. Zažijte nezapomenutelné léto plné radosti.

Benefity

Osvěžující květinový a ovocný dámský tělový sprej

Energetizující směs sluncem prohřáté hrušky a tónů pomerančových květů v kontrastu s teplým
letním nádechem vanilky.

Limitovaná edice dámského tělového spreje pro vás a vaši milovanou polovičku

Zdroj foto: Mexx

You may also like...