Soutěž o limitovanou edici laků Insta-Dri Pride Collection od Sally Hansen

Pět z vás mohou vyhrát limitovanou edici laků Insta-Dri Pride Collection od Sally Hansen.

Najdete v ní šest ultra inkluzivních odstínů rychleschnoucích laků Insta-Dri, které můžete donekonečna kombinovat. Laky mají oblíbené složení 3 v 1, takže už nebudete potřebovat žádný podkladový ani vrchní lak.

Stačí odpovědět na jednoduchou soutěžní otázku a limitovaná edici laků Insta-Dri Pride Collection od Sally Hansen může být vaše.

Soutěžní otázka:

Kolik korun věnuje společnost Coty z každého prodaného laku z této limitované kolekce na chod LGBT+ komunitního centra?


A) 10 Kč

B) 15 Kč

C) 20 Kč

Pošlete nám správnou odpověď, své jméno, adresu a telefon na e-mail: soutez@hmg.cz. Do předmětu zprávy napište: CELEBRITYHOUSE – Soutěž o limitovanou edici laků Insta-Dri Pride Collection od Sally Hansen. Ze všech došlých e-mailů vyhrává správná odpověď: 100, 200, 300, 400 a 500 tyto e-maily od nás obdrží limitovanou edici laků Insta-Dri Pride Collection od Sally Hansen.

Soutěž trvá od 7.8. – 13.8. 2023.

Představujeme vám limitovanou edici Insta-Dri Pride Collection od Sally Hansen. Najdete v ní šest ultra inkluzivních odstínů rychleschnoucích laků Insta-Dri, které můžete donekonečna kombinovat. Laky mají oblíbené složení 3 v 1, takže už nebudete potřebovat žádný podkladový ani vrchní lak.

Kombinujte, vymýšlejte originální manikúru, duhové designy a buďte prostě sami sebou! Inspirujte své fanoušky, aby vás následovali a připojili se tak k podpoře ohleduplnosti a oslavě lásky k ostatním nehledě na naše odlišnosti a jedinečnosti.

Podělte se o svou duhu na nehtech a označte:

@sallyhansenczsk

@prague.pride

#barvavrdci

Svojí originální duhovou kombinaci můžete vytvořit z šesti dostupných odstínů a jejich koupí podpoříte LGBT+ komunitní centrum.

Společnost Coty věnuje z každého prodaného laku 15 kč na chod tohoto centra.

Laky Sally Hansen Insta-Dri Pride Collection jsou k dostání od července v drogeriích DM.

Těší nás, že společně s námi pomáháte tvořit svět, ve kterém každý může svobodně vyjádřit své pravé já!

Zdroj foto: Sally Hansen

You may also like...