Již třináctý ročník Svatebních dnů v Praze

Leden je ideálním měsícem pro začátek příprav na svatbu. V tomto období se nejlépe vybírá z nabídky svatebních šatů i z dalších dodavatelských služeb. Proto ve dnech 12. – 13. 1. 2024 proběhne pro všechny nastávající nevěsty a jejich partnery, svědky a svědkyně, svatebčany i pro všechny, kdo hledají svatební inspiraci, tradiční svatební veletrh Svatební dny.

Již třináctý ročník Svatebních dnů v Praze

13. ročník této největší svatební akce v ČR se uskuteční ve vysočanském komplexu Clarion Congress Hotel Prague, přímo na metru Vysočanská. Svatební dny v Praze na Vysočanské přivítají více než 160 vystavovatelů i známí tváře ze světa modelingu a showbyznysu.

Svatební dny

Návštěvníci se mohou těšit na prezentaci více než 160 vystavovatelů, které podnikají ve svatebním oborech jako jsou svatební šaty, pánské obleky, svatební hostiny, snubní prsteny, svatební cesty, svatební účesy, svatební dorty, svatební foto/videa, koordinace svateb, svatební dary, svatební vozy, svatební dekorace, svatební doplňky, catering/nápoje, zábava na svatby, svatební hudba, svatební oznámení či svatební květiny. K dispozici jim budou ale také specialisté na produkty a služby v oblasti pořízení rodinného automobilu, příprava na rodinu, vybavení domácnosti, spotřební elektronika či otázky rodinných financí.

Svatební dny

Připraven je také doprovodný program s módními přehlídkami, ochutnávkami sladkých i slaných dobrůtek a nápojů. Každý návštěvník navíc obdrží zdarma tištěný katalog Svatební dny.

Svatební dny v Praze

Cena vstupenky je 250 Kč, 25 Kč z každé vstupenky obdrží Nadace Terezy Maxové dětem. A každý navíc může vyhrát hodnotnou cenu, celkem pořadatelé Svatebních dnů rozdají 66 cen. Hlavní cenou bude přítomnost Jakuba Koháka na svatbě výherce. Dále mohou návštěvníci vyhrát voucher na zapůjčení svatebních šatů ze svatebního centra Adina, oblek na míru z krejčovství DELOR, rozlučkovou party ve wellness centru SAMUI SPA a mnoho dalších. Na módní přehlídce představí svatební šaty například herečky Míša Tomešová, Aneta Krejčíková, Adéla Elbel, modelka Jitka Boho a další.

Svatební dny

Svatební dny proběhnou v Clarion Congress Hotel Prague pátek 12. 1. (15-20 hodin) a sobotu 13. 1. (10–18 hodin). K dispozici jsou podzemní kryté garáže i vynikající napojení na metro či vlak. Clarion Congress Hotel Prague je přímo propojen s nákupní galerií Fénix, kde najdete stanici metra Vysočanská.

Zdroj foto: Svatebnidny.cz

You may also like...