Prima Comedy Central zařazuje do svého programu úspěšný britský sitcom My Family

Diváci kanálu Prima Comedy Central se od 8. dubna mohou těšit na programovou novinku – úspěšný britský sitcom My Family. Osudy poněkud zvláštní středostavovské rodiny Harperových z Chiswicku v západním Londýně, ve které každý má své problémy, budou diváky bavit každý všední den od 18.00 hned ve třech epizodách za sebou.

V Chiswicku, v západním Londýně, bydlí jedna trochu netradiční středostavovská rodina. Hlava rodiny, zubař Ben (Robert Lindsay), se svým dětem a jakýmkoli konfliktům s nimi vyhýbá, co to jde, a je přesným opakem své kontrolou posedlé manželky Susan (Zoë Wanamakerová), která pracuje jako průvodkyně. Nejstarší syn Nick (Kris Marshall) stále bydlí u rodičů, především proto, že neustále střídá ty nejbizarnější práce a všeobecně se chová tak hloupě, že jde všem akorát na nervy. Dcera Janey (Daniela Deny-Ashe) je typická rebelující teenagerka, shopaholička, která vede více než zajímavý milostný život a seznam jejích kluků je téměř nekonečný. Nejmladší Michael (Gabriel Thomson) je naopak naprostý geek – vysoce inteligentní, ale občas naivní, a tak trochu černá ovce rodiny, která se od všech zkrátka až moc liší.

Seriál vysílala televize BBC v letech 2000–2011 a natáčela ho přímo před publikem ve studiu. Za dobu vysílání se v něm kromě hlavních hvězd Roberta Lindsayho a Zoë Wanamakerové, z nichž oba jsou ověnčeni několika cenami Tony Awards a Olivier Awards, vystřídala v rolích jejich rodinných příslušníků a vedlejších rolích celá řada dalších známých herců a hereček (například Kris Marshall, Peter Capaldi, Clive Russell nebo Jemma Redgrave).

Prima Comedy Central patří do globální komediální sítě Comedy Central společnosti Viacom International Media Networks a v České republice vysílá od 14. prosince 2015. Od té doby přináší oblíbené seriály, jako jsou South Park, Jak jsem poznal vaši matku nebo Griffinovi, ale i vlastní tvorbu – především oblíbenou stand-up show Comedy Club. Od 24. března nabízí divákům původní novinku Week and Show Tomáše Matonohy, kde se moderátor se svými hosty zabývá domácími i zahraničními událostmi z trochu jiného úhlu a v absolutně nečekaných souvislostech. Britský sitcom My Family zařazuje do svého vysílání od 8. dubna – diváci se mohou těšit každý všední den v 18.00 hned na tři epizody seriálu za sebou.

You may also like...