Vyrazte ve čtvrtek do letního UPC MAX kina na pohádku Čertí brko

Letní UPC MAX kino se pomalu blíží do své cílové rovinky. Už tento čtvrtek, 15. srpna, se na střeše Centra Černý Most uskuteční předposlední promítání. Tentokrát bude k vidění pohádka Čertí brko pro děti i dospělé. Areál letního kina bude otevřen od 20.30, samotná projekce začne se setměním. Čtvrtý ročník UPC MAX kina nabízí i letos každý čtvrtek skvělou českou filmovou tvorbu minulého roku divákům zcela zdarma.

Příběh nás zavede do městečka Pytlov na úpatí kopce Pervidle. Místní, kteří tu žijí běžným životem řemeslníků nebo sedláků, možná ani netuší, že všechny jejich přestupky a nepravosti jsou pečlivě monitorovány místní pekelnou pobočkou. Hříchy zapisuje spravedlivě a neomylně kouzelné Čertí brko. Jednoho dne však přestane fungovat. Lucifer (Ondřej Vetchý) se rozhodne pověřit doručením nového čertího brka na pobočku Pervidle trochu zmateného čerta Bonifáce (Jan Cina). Je to ten nejlepší úkol, aby se mladý čert otrkal ve světě. Bonifác se vydává do Pytlova a hned jeho první zkušeností je, že mu zdejší šejdíř (Jan Budař) kouzelné brko ukradne. Tím se spustí řetěz událostí, kdy Pytlov ovládnou místní vychytralci, lenoši a podvodníci, jimž se nakonec podaří uvěznit i samotného vládce pekel. Je na Bonifácovi, aby v sobě našel ty nejlepší vlastnosti a osvobodil Pytlov, Lucifera i získal srdce krásné Markétky (Judit Bárdos).

U vstupu do letního UPC MAX kina obdrží každý návštěvník drink Black Fox od STOCK Plzeň-Božkov. Raiffeisen stavební spořitelna zase nabídne chutný popcorn nebo kávu. Dále je pro diváky připravena ochutnávka bonbonů Haribo a chipsů Lays. Na místě bude probíhat registrace do věrnostního programu Centra Černý Most, které poskytuje mnoho výhod i zábavy. Ve VIP zóně se pak na každém promítání návštěvníci mohou těšit na B-smart od KFC a čerstvé domácí limonády Rancheros.

Do konce srpna probíhá také hlasování o divácky nejoblíbenější film roku 2018, který následně získá MAX Cenu 2018 z dílny Aleš Zvěřina & studio AZ-Design. Diváci tak mohou každý den hlasovat pro jeden nejoblíbenější film z desítky promítaných v UPC MAX kině.

Kompletní program UPC MAX kina 2019:

Prostory UPC MAX kina budou pro veřejnost otevřeny vždy ve 20.30. Partnery akce jsou UPC Česká republika, Radio Kiss, multikino CineStar Černý Most, Centrum Černý Most a Česká filmová a televizní akademie.

Změna programu vyhrazena. Více informací naleznete na www.upcmaxkino.cz.

Akci zajišťuje primácká agentura Solootions.

You may also like...