Vyrazte ve čtvrtek do letního UPC MAX kina na letošní poslední projekci – film Po čem muži touží

Už tento čtvrtek, 22. srpna, se na střeše Centra Černý Most uskuteční poslední promítání letního UPC MAX kina. K vidění bude divácky nejúspěšnější film minulého roku – Po čem muži touží. Areál letního kina bude tentokrát otevřen od 20.00 a celý večer se ponese ve slavnostním duchu.

Charismatický cynik Karel Král (Jiří Langmajer), trochu šovinista a sarkastický sympaťák, na kterého ženy letí, je šéfredaktorem časopisu Playboy. Jednoho dne jeho nezávazný způsob života utrží hned několik ran. Dostane výpověď kvůli průšvihům a poklesu prodejnosti časopisu, bývalá manželka a dcera (Andrea Hoffmannová a Sara Sandeva) ho opět naštvou, neznámá žena mu nabourá auto a na jeho místo je dosazena pohledná mladá šéfredaktorka Leona (Táňa Pauhofová). Karel vyřeší problémy po chlapsku – společně s nejlepším kamarádem Čestmírem (Matěj Hádek) se opije a v dobrodružné noci si přeje, aby se stal ženou, protože „ženský to mají v životě mnohem jednodušší, a on je na tom kvůli nim bídně.“ Ráno Karel zjistí, že následkem noční alkoholické „jízdy“ a zásahem vědmy Zoltany (Pavla Tomicová) se stal ženou (Anna Polívková). Ovšem pouze fyzicky. Karel se jako Karla musí vyrovnat nejen s novým vzhledem, ale hlavně se naučit fungovat v ženském těle a zjistit, zda to mají ženy opravdu snazší.

Večerem bude provázet moderátor FTV Prima Petr Vojnar a DJ Nzym, připravené jsou soutěže o super ceny, přítomny budou i Playboy Bunnies. Každý návštěvník obdrží u vstupu do UPC MAX kina drink Black Fox od STOCK Plzeň-Božkov. Raiffeisen stavební spořitelna zase nabídne chutný popcorn nebo kávu. Dále je pro diváky připravena ochutnávka bonbonů Haribo a chipsů Lays. Na místě bude probíhat registrace do věrnostního programu Centra Černý Most, které poskytuje mnoho výhod i zábavy. Ve VIP zóně se pak návštěvníci mohou těšit na B-smart od KFC.

Do konce srpna probíhá také hlasování o divácky nejoblíbenější film roku 2018, který následně získá MAX Cenu 2018 z dílny Aleš Zvěřina & studio AZ-Design. Diváci tak mohou každý den hlasovat pro jeden nejoblíbenější film z desítky promítaných v UPC MAX kině.

Kompletní program UPC MAX kina 2019:

Partnery akce jsou UPC Česká republika, Radio Kiss, multikino CineStar Černý Most, Centrum Černý Most a Česká filmová a televizní akademie.

Změna programu vyhrazena. Více informací naleznete na www.upcmaxkino.cz.

Akci zajišťuje primácká agentura Solootions.

You may also like...