Centrum Tance: Najdeme tanec pro každého!

Kdo netančí jako by nežil… Tanec je příjemná forma pohybu, při kterém spálíte kalorie, zformujete si postavu a nabijete se pozitivní energií. 

A nezáleží na tom, zda preferujete latinské tance, salsu, balet, street či pole dance. Tanec je totiž pro každého bez ohledu na věk. A ne nadarmo se říká, že nejhezčí postavu mají tanečníci. Proto byste neměli dlouho váhat a měli byste začít s tancem co nejdříve.

Najdi si svůj kurz tance

Například v Centru Tance momentálně probíhá „ochutnávkový“ měsíc, kdy jsou v rozvrhu zahrnuty především open lekce a krátkodobé kurzy. To proto, abyste se s nimi mohli seznámit a rozhodnout se, který vám bude nejvíce dělat radost. Na lekcích si vyzkoušíte lektora, styl tance i druh cvičení. V nabízených lekcích naleznete také jógu či strečink.

Od začátku října pak již začínají standardní kurzy. Pokud open lekce nestihnete, nic se neděje. Stále je tu možnost zaplatit jen jednu lekci a poté se rozhodnout, zda doplatíte celý vybraný kurz.

Naše redakce se bude také hýbat v rytmu tance

I naše redakce se rozhodla, že některé lekce vyzkouší. Které to budou a jak se s tím naši redaktoři a redaktorky „poperou“ se dozvíte již brzy. A tak nás i nadále sledujete a rozhodně si ještě do konce tohoto měsíce dojděte do Centra Tance něco vyzkoušet „na vlastní kůži a pot“.

Pobočky Centra Tance naleznete na čtyřech místech v Praze a po jedné pobočce i v Brně.

Více informací naleznete na www.centrumtance.cz.

You may also like...