Slavnostní premiéra filmu JOKER: Nedočkavé celebrity se mačkaly před kinem Frontu si museli vystát Svátková, Bezděková, Kohák i Hřebejk

Do tuzemských kin právě přichází festivalovými cenami ověnčený snímek Joker a na slavnostní premiéře v pražském kině IMAX to praskalo ve švech. Film si s partnery nenechali ujít například Karel Voříšek nebo Petr Vondráček. Režisér Jan Hřebejk dorazil s manželkou a synem, který vypadal přesně jako jeho mladší kopie. Byl to Jonášův záměr nebo si tatínek připravuje svého nástupce?

Jak moc očekávaným snímkem Joker je, se ukázalo na hvězdné účasti. Na premiéru dorazila až z Brna i Dominika Mesarošová, která po čase vyrazila do společnosti bez partnera i syna. Leona Machálková naopak syna vytáhla a společně na film pěli ódy. „Jsem nadšená, příběh má neskutečný spád a herecký výkon v hlavní roli je absolutně bombastický! Asi půjdu ještě jednou,” uvedla zpěvačka.

Na celebrity čekali ve foyer tři Jokeři, každý z jiného filmu, takže si nikdo nemohl nechat ujít alespoň rychlou fotku. Nejvíc se k nim tiskla Bára Mottlová, která před nedávnem konečně kápla božskou a přiznala vztah s Pepou Kůrkou, a Monika Leová. Obě jsou totiž velkými milovnicemi tohoto záporáka. Do kina vytáhl svého manžela i Karel Voříšek. Moc jim to spolu sluší a navíc se už po 16 letech vztahu umí sladit v oblečení. Ve stylu oblékání si zřejmě notují i Jan Hřebejk se synem. Moderátor je již notoricky známý v nošení pruhovaného trička a brýlí se silnými obroučky. Že je to on zřejmě nakukal i svému synovi, který jakoby tátovi z oka vypadl.

Postava Jokera je snad notoricky známá i těm, kteří zrovna nejsou fanoušky komiksů. Kdo se skrývá pod maskou úhlavního nepřítele Batmana a jak získal nadvládu nad Gothamem vypráví nový psychologicky vykreslený snímek s excelentním hereckým výkonem Joaquina Phoenixe. Pokud rádi ve filmech hledáte odkazy, nebo se jen necháváte strhnout příběhem můžete si tuto filmovou novinku užít od 3. října ve všech multiplexech Cinema City. Bude ji možné zhlédnout ve formátech 2D, Dolby Atmos i VIP Chodov. O level výše bude zážitek strhující v IMAX, kde si epické záběry s dechberoucí hudbou stejně jako zmíněné celebrity vychutnáte na obřím pláně.

Více informací o jednotlivých projekcích a kinech naleznete na www.cinemacity.cz.

You may also like...