Baldinini otevřelo nový butik ve Slovanském domě

Tradiční světoznámá italská společnost Baldinini slaví v Praze v roce 2019 hned dvě velké události. Ve Slovanském domě slavnostně otevřela 6. listopadu svou další pražskou prodejnu a zároveň si připomíná 20 let působení na českém trhu. S oslavami vstupuje do Prahy také nová kolekce Baldinini.

Slavnostní pásku přestřihly majitelka butiku Baldinini CZ Milena Maksimović, herečka Yvetta Blanarovičová, moderátorka Gabriela Partyšová a spisovatelka Bára Nesvadbová.

Vedle značky Baldinini najdete v obchodě i portugalskou značku Luis Onofre, kterou si oblíbily Penelope Cruz nebo Michelle Obamová, italskou značku Ninalilou nebo holandskou Lilió.

Je nejvyšší čas, abychom do šedavých dnů a vtíravé zimy vnesly trochu veselosti a hřejivé nápaditosti. Majákem se v tomto smyslu stala oslava otevření nového butiku Baldinini v Praze ve Slovanském domě.

Společnost Baldinini má ve světě už kolem stovky obchodů. S výrobou bot začala v Itálii v roce 1910, v 70. letech pak do ní vstoupil věhlasný Gimmi Baldinini. Trvalo dlouho, než se tradiční značka italského obuvnického mistra objevila i v Praze. Stalo se tak až v 90. letech minulého století. Do Prahy ji tehdy přivezla Milena Maksimovic. V současnosti je to přesně 20 let, co si i zákazníci u nás mohli v pohodlí pěkného butiku světové úrovně vybírat z nepřeberné nabídky slavného obuvníka. Dnes je jeho nabídka nesmírně široká, od obuvi, přes doplňky, tašky, kabelky a batohy až po bundy a kabáty.

Dokladem je i nová kolekce Baldinini pro tento podzim a zimu. Její koncept vychází z návratu do minulosti, přesněji do 80. let 20. století. Zaměřuje se především na elegantní modely, tvary a zdobení, jejichž témata a produkční techniky jsou většinou převzaté z archivů a souzní s tehdejší módní náladou. Dominantou kolekce jsou kozačky v nejrůznějších variacích stylu osmdesátek.

BALDININI Slovanský dům,  Na Příkopě 22,  Praha 1

BALDININI Havířská 3, Praha 1

Více na www.baldinini.cz

You may also like...