Punčochy od FromVeronika: Dopřejte si trendy překvapení

Krásné a dobře padnoucí punčocháče by měla mít ve skříni každá z nás. Nic totiž tolik nepodtrhne náš šmrnc více, než jejich dobře zvolená barva či vzor. Krátká černá sukně, a k nim punčochy s kostkovaným vzorem? Wow.

Pokud máte rády neustálý přísun novinek a občas toužíte po překvapení, mám pro vás dobrou zprávu. Firma FromVeronika nabízí unikátní předplatné, kdy vám každý měsíc přijde balíček se dvěma kusy punčoch. Stačí si jen zvolit velikost a styl. Výběr máte dokonce ze tří stylů: sexy, office a barevný. Pak už jen stačí čekat na váš vysněný balíček a těšit se, které punčošky rozšíří vaši sbírku tentokrát.

I naše redaktorka se nechala zlákat širokou nabídkou punčoch od FromVeronika.

Měsíční dávka elegance

Mám neustálý nedostatek punčoch. Pokaždé když se rozhodnu, že konečně provětrám své nové šaty, nedaří se mi nalézt k nim ty pravé. V horším případě nacházím samé punčošky s oky, které mi minule bylo líto vyhodit. Právě proto pro mě bylo předplatné od FromVeronika doslova požehnáním.

První balíček dorazil v nenápadné bílé krabici s logem. Po otevření na mě vykoukl hedvábný papír a drobný dáreček v podobě pilníčku na nehty. Jak chytré (pro jistotu jsem si hned zapilovala nehty).

Dva páry sexy punčoch

Zvolila jsem si Sexy styl punčoch. V balíčku jsem nalezla dvoje černé punčochy, jedny hezčí než druhé.

První měly úchvatný černý vzor a dokonale ladily k mé sukni. Výborně se natáhly a byly vyrobeny z příjemného silnějšího materiálu. Ideální na aktuální zimní období. I po celodenním nošení vypadaly stále skvěle.

Druhé punčochy byli extravagantnější. Část nad koleny byla prošita stříbrnou lesklou nití, a i díky tomu jsem na sobě cítila pohledy (závistivé od žen a obdivné od mužů). Materiál byl příjemný a již zmiňované celodenní nošení zvládl na jedničku.

Nemohu se dočkat jaké, krásné vzory mi přinese další balíček a s jakými punčoškami budu zářit na příštím večírku.

Svoji dávku punčochového překvapení si můžete dopřát i vy. Stačí si jen vybrat na www.fromveronika.cz.

You may also like...