Až do konce února můžete zajít do Bageterie Boulevard na zvýhodněné rande

Bageterie Boulevard rozhodně není restaurací jen pro osamocené duše, které potřebují rychle zahnat hlad. Zajít si teď do bageterie můžete i na opravdické rande! Tento český fastfood totiž při příležitosti svátku sv. Valentýna připravil akci pro všechny zamilované. Oblíbený „besteller“ bageterie, pečené brambory Patatas, budou nabízeny v extra zdvojeném kornoutu pro dva okořeněné vtipnou grafikou, a navíc za zvýhodněnou cenu. Za speciální cenu se budete moct společně zakousnout i do Box4Family ve verzi „sestav si sám“. K tomu pár dostane dárek v podobě poukazu na snídani 1+1 zdarma.

Celá “randící” akce začala v pátek 7.2. a potrvá až do konce února.

Svátek zamilovaných má spoustu příznivců každoročně i u nás, a i proto se Bageterie Boulevard rozhodla letos potěšit valentýnskou akcí ve svých restauracích. Pro brambory Patatas, které jsou velmi oblíbené nejen mezi teenagery, navrhla bageterie speciální zdvojené kornouty v typické valentýnské rudé s motivem srdce, nechybí ale ani nezaměnitelná grafika bulváru a láskyplné texty, které dovedou prolomit ledy třeba i na nepovedeném rande. Dvojitá porce navíc nepotěší zákazníky jen svým designem, ale také cenou – namísto 78 Kč zaplatí 69 Kč.

Na únorové schůzky však bageterie připravila i větším menu, a to Box pro dva, který obsahuje 8 kusů bagetek ve dvou libovolných příc hutích a dvoje patatas, které si můžete střídavě namáčet do sdílené domácí tatarské omáčky. Tento Box bude řetězec nabízet za 199 Kč namísto standardních 269 Kč. Příjemným bonusem k tomuto menu je i takzvaný „bounce-back“ kupon, díky kterému je možné zajít si na snídani pro dva, kdy druhá snídaně bude pro vaši drahou polovičku zcela zdarma.

Akce na rande v BB platí do 29. února.

Více se o Bageterii Boulevard a jejích novinkách se dozvíte na webu www.bb.cz.

You may also like...