Praha zažila napínavé bitvy na galavečeru IAF2

V pátek 6. března proběhl již druhý galavečer MMA organizace IAF. Diváci zažili skvělých 12 zápasů, mezi kterými nechyběla ani ničivá K.O. Vyhlášen byl také celkový vítěz reality show z TV Prima Cool I am fighter, kterým se s přehledem stal Pavel Prachař. Odnesl si tak hlavní cenu, šek na půl milionu korun.

V pátek 6. března proběhl v moderním prostoru pražského centra O2 Universum již druhý galavečer MMA organizace IAF. Diváci se dočkali celkově dvanácti zápasů. Mezi bojovníky nechyběla zvučná jména, jako jsou Tomáš Deák, Moktar Benkaci, Tomáš Fiala, Sulgin Maksim, Tadeáš Růžička, Vladimír Lengál, Daniel Brunclík či Jakub Ironkap Studený z kapely TroubleGang, který svým výkonem proti semifinalistovi reality show I am fighter Ondřeji Maruškovi rozpustil všechny původní předsudky diváků. Zápas v těžké váze Voves vs. Orlov bohužel musel být zrušen z důvodu zánětu spojivek zápasníka Orlova. Zlatým hřebem večera byl pak zápas světových rozměrů šampiona organizací Fight Nights Global a Oktagon MMA Tomáše Deáka (jenž je aktuálně úřadující dvojkou ve východní Evropě) s jedničkou západní Evropy Moktarem Benkacim z Francie, který dopadl překvapivě vítězstvím Benkaciho. Utkání byla plná napětí, ale vítěz je vždy jen jeden!

Výsledky zápasů byly následující (první v pořadí zvítězil):

Moktar Benkaci – Tomáš Deák

Tomáš Fiala – Vladislav Bezobrazov

Tadeáš Růžička – Vladimír Lengál

Ondřej Maruška – Jakub Studený

Sulgin Maksim – Josef Talafous

Alexander Cverna – Martin Horský

Václav Holota – Denis Farkaš

Daniel Brunclík – Miroslav Vacek

Peter Gabal – Pavel Pilný

Lukáš Chotěnovský – Štěpán Šlapanský

Na programu byly také dvě finálové bitvy sportovní reality show I Am Fighter, která běžela od ledna na televizi Prima Cool. Tento pořad objevuje nové MMA talenty a dává jim šanci dostat se mezi nejlepší zápasníky. Několik měsíců tvrdé dřiny a tréninků vyvrcholilo právě na slavnostním galavečeru. Jako první vstoupili do klece Pavel Prachař a Daniel Ligocki. Vítězem souboje se stal Pavel Prachař, který soupeře knokautoval ve 3. kole. Druhá finálová bitva reality show proběhla mezi pornohercem Petrem Beranem a Adamem Herajnem. Vítězem tohoto duelu se stal Adam Herajn. O vítězi reality show, a tedy o tom, kdo si odnese hlavní výhru 500 000 Kč, pak hlasovali samotní diváci. Největším oblíbencem se stal Pavel Prachař s 20 800 hlasy, který tak kromě finanční odměny vybojoval i profesionální smlouvu s organizací IAF. Za ním na druhém místě skončil Adam Herajn s 11 683 hlasy.

Na pátečním galavečeru byl rovněž ohlášen termín dalšího galavečera MMA organizace IAF, který proběhne již 12. června 2020.

Více informací najdete na www.iamfighter.cz.

You may also like...