Křest knihy zápasníka MMA Karlose Vémoly v Atriu Flora

Již ve středu 27. března 2019 od 17 hodin proběhne dlouho očekávaný křest autobiografické knihy #lvizerouprvni Karlose Vémoly, nejslavnějšího zápasníka MMA v České republice. Setkat se s autorem můžete již od 16.30 v pražském obchodním centru Atrium Flora v obchodě Nutrend ve druhém patře. Kmotrem knihy bude Václav Noid Bárta. Dorazte na autogramiádu do Nutrendu na Flóře!

D louho připravovaná knižní autobiografie zápasníka MMA a člena Nutrend týmu Karlose Vémoly je na světě a na konci března máte jedinečnou příležitost zúčastnit se jejího představení. Při něm se můžete setkat přímo s Karlosem, kterého navíc doplní kmotr knihy Václav Noid Bárta. Na akci budete mít možnost se s autorem i kmotrem knihy vyfotit či si samozřejmě odnést podepsanou knihu. Připravena budou i trika, která byla vyrobena v limitované edici pouze pro tento křest, jinde je tedy neseženete.

Vémolova první kniha #lvizerouprvni popisuje osud autora knihy, slavného zápasníka MMA. Poutavý příběh ve formě rozhovoru zaujme neuvěřitelným odhodláním, silou a neústupností. Poznejte napínavý život tohoto celosvětově uznávaného zápasníka.

Veškeré aktuální informace najdete na stránkách www.atrium-flora.cz.

You may also like...