Jsme jedni z vás, jsme #BiOOOcz

BiOOO.cz je největší prodejce přírodní kosmetiky. Od roku 2008 přináší na český trh nové značky přírodní kosmetiky z celého světa. Svým zákazníkům nabízí více než 200 značek a 7000 produktů prostřednictvím e-shopu a rozrůstající se retailové sítě, v prodejnách v Praze a Brně.

BiOOO.cz představuje strategii společnosti prostřednictvím nové reklamní kampaně s pracovním názvem “Jsme jedni z vás, jsme #BiOOOcz”. Tato multichannel kampaň poběží tři měsíce s využitím různých platforem jako e-mailling, sociální sítě, OOH a performance marketing.

Vizuály kampaně ukazují reálné spolupracovníky, běžné lidi z davu, kteří pochopili, jak je důležité žít zdravým životním stylem bez zbytečné chemie. Díky možnosti spolupráce s BiOOO.cz mají šanci testovat nové produkty a dosud neznámé značky. Objevují tak společně krásu světa přírodní kosmetiky a její účinky. Neustále se vzdělávají a své poznatky sdílejí se svými zákazníky, kteří tak mají možnost vybrat si ten nejvhodnější produkt pro své potřeby a to v každé cenové hladině.

Pečlivě vybíráme nové značky do našeho sortimentu a prostřednictvím našich spolupracovníků testujeme jejich kvalitu a účinek. Naši BiOOO spolupracovníci jsou různorodí stejně jako společnost kolem nás. Mezi námi nejsou jen vegani a raw vegani, vegetariáni či jogíni, ale také “běžní” lidé, kteří chtějí používat kvalitní přírodní produkty, protože pochopili jejich přínos.

My v BiOOO.cz si nemyslíme, že přírodní kosmetika je něco, co náleží jenom úzké skupině lidí označované jako alternativní. Naopak jsme přesvědčeni, že přírodní kosmetika je určena všem lidem, kterým záleží na jejich zdraví. Přírodní kosmetika je rovnocennou náhradou za tu klasickou chemickou na bázi ropy a škodlivých látek a cenově je na podobné úrovni. Život bez chemie není tak náročný, jak se může zdát, stačí jenom začít a uvidíte sami.”

Michaela Kaplanová, majitelka BiOOO.cz

BiOOO.cz jako jediná místní společnost odhaluje složení všech produktů, které prodává. Každý zákazník vidí, jaký je obsah přírodních látek již při výběru produktu na e-shopu. Na webových stránkách je k dispozici obsáhlá encyklopedie, která čítá více než 1300 složek a Magazín plný recenzí BIO produktů a návodů na jejich efektivnější využití. BiOOO.cz je více než obchod, je to rádce zdravého životního stylu.

GALERIE:

You may also like...