Prima COOL a Cargo Gallery ti přináší nejlepší rock’n’rollovej mejdan Rock’n’roll on the Water

Na Cargo Gallery se ve čtvrtek 20. 6. sejde totálně výjimečnej line-up: Twisted Rod, 
The Rocket Dogz a Queens of Everything poprvé všichni na jednom pódiu. Kontrabasy rozvibrujou hladinu Vltavy a kytary vostrý jak kudla budou drolit pilíře mostů. K tomu ‘eště parádní fashion show Lady AnnaHell a exhibice Hard Breaking Dolls. A tohle všechno ti přináší Prima COOL a Cargo Gallery.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je rnroll-on-the-water22.jpg.

Twisted Rod

Rockabilly světovýho formátu. Padesátky v tý nejlepší kondici, jakou můžeš zažít. To se budou sukně roztáčet! Jinak kluci nedávno oslavili deset let a k narozkám si nadělili novej singl a vlastní pívo. Takže dodatečně: Všechno nej!

Queens of Everything

Queens of Everything. Parádně našláplej Horn Driven Rock’n’roll, pekelná energie nasypaná nápadem a skvělejma instrumentálníma výkonama. Dechberoucí dechová sekce, sedm muzikantů na pódiu je prostě jízda!

The Rocket Dogz

Psychobilly parta z Prahy, která obráží mapy s nesmlouvavym a pekelně našláplym materiálem. Armáda tří, připravená drtit uši všem a všude. Prostě ‘Bad Blood’.

Lady AnnaHell

Hudební produkci proložíme skvělou přehlídkou. Lady AnnaHell ti předvede svoje perfektní šaty. A pokud by se u nás měl někdo vyjadřovat k pin-up stylu, je to právě ona. A proto Lady AnnaHell’s Fashion Show!

Hard Breaking Dolls

Další nehudební vložka bude božácká roller derby exhibice s holkama z Hard Breaking Dolls. Tyhle suprácký bruslařky ti představí sport, jenž bude mít snad do budoucna mnohem víc zájmu.

Více info o jedinečný COOL akci najdeš TADY.

Lupeny na akci jsou k mání ZDE.

You may also like...