Říkal tady někdo… „Bublinky?“

Se značkou Lush přicházi spousta nových důvodů, proč zůstat doma a relaxovat!

Hravé i svůdné, povzbuzující i konejšivé, roztomilé i okouzlující – hromady hebkých voňavých bublinek vám vykouzlí nové rozmanité koupelové pěny pro každou náladu. Samé bublinky, žádné lahve!

Gold Finger

Znovupoužitelná koupelová pěna, 150 Kč/ks

Tento sladký mix se šťavnatým brazilským pomerančem a bergamotem uchvátí všechny super-padouchy, tajné agenty, i špionky. Položte bubble stick na dno vany pod puštěný kohoutek a nechte ji vykouzlit hromadu voňavých bublinek. Až jich budete mít dostatek, odložte ji stranou uschnout a čekat na příště.

Erlenmeyer Flask

Znovupoužitelná koupelová pěna, 270 Kč/ks

Bádáte-li nad receptem na přípravu koupele připomínající sladké ovocné šťávy, zde je tajná receptura. Zachumlejte se do konejšivé pokrývky bublinek s bergamotem a absolue z černého rybízu. Podržte „lahvičku“ za víčko v proudu tekoucí vody, nebo ji pod puštěný kohoutek položte.

Bubble Bubble Toil & Trouble

Koupelová pěna, 180 Kč/ks

Ponořte se do kouzelných vod, které se třpytí jak měsíční záře. Upevněte kouzlo a zpečeťte ho bublinkami s čarovnou a povznášející limetou a neroli. Rozdrobte do proudu tekoucí vody a proměňte svou koupel v kouzelný lektvar plný hebkých voňavých bublinek. A nezapomeňte pěnu nabít kouzlem světla – stačí podržet ji chvíli pod jakýmkoliv světlem (nemusí to být zrovna měsíc v úplňku) a bude zářit ve tmě.

Love

Znovupoužitelná koupelová pěna, 350 Kč/ks

Udělejte ve svém srdci místo pro novou lásku – tuto okouzlující směs citronové trávy a bergamotu si prostě zamilujete! Držte „lahvičku“ za víčko v proudu tekoucí vody, nebo ji pod puštěný kohoutek položte.

Sleepy

Koupelová pěna, 200 Kč/ks

Když se poklidný spánek zdá nedosažitelným, zkuste tohle uklidňující levandulové objetí pro krásné sny. Rozdrobte kousek nebo klidně celou pěnu do proudu tekoucí vody a nechte ji vykouzlit hromady hebkých voňavých bublinek.

Celou nabídku najdete v e-shopu.

You may also like...