Tiskárna do kabelky a malá zrcadlovka. Drobné dárky, které o Vánocích udělají velkou radost

Vánoce se blíží nezadržitelným tempem. Co vybrat pro ty nejbližší? I malé věci mohou způsobit velkou vlnu kladných emocí. Máme pro vás tipy na technické vychytávky, které udělají radost ženám i mužům.

Unikátní minitiskárna do kabelky

Tiskárna do kapsy je hitem současnosti, pod vánočním stromkem udělá radost zejména dívkám. Canon SELPHY SQUARE QX10 se totiž pohodlně vejde do kabelky nebo batohu. Je ideálním doplňkem pro uživatele Instagramu, kteří díky propojení s aplikací Canon SELPHY Photo Layout mohou rychle tisknout živé snímky přímo ze smartphonu či tabletu. Chcete mít selfíčka v podobě fotek okamžitě u sebe? Pro tiskárnu do kapsy Canon SELPHY SQUARE QX10 to je hračka. Na čtvercových fotopapírech Canon XS-20L si obdarovaní zvěční nezapomenutelné momentky. Fotografický papír nabízí oblíbený vzhled fotografií s okrajem, na který je možné ručně dopisovat poznámky. Zajímavostí je, že tiskárna do kabelky rychle vyrobí fotografie, které zachovávají kvalitu obrazu a odolávají stárnutí po dobu až 100 let.

Canon SELPHY SQUARE QX10

Zdroj: Canon

Fotografie tiskárny Canon SELPHY SQUARE QX10 naleznete ZDE.

Tiskárnu Canon Selphy Square QX10 je možné zakoupit za 3 890 Kč, papíry Canon Selphy XS-20L vyjdou na 390 Kč.

www.canon.cz

Malý velikostí, velký funkcemi

Canon EOS 250D je nejlehčí zrcadlovkou na světě s výklopným a otočným displejem. Pro ty, kteří si potrpí na kvalitní fotografie, ale nechtějí se nosit s těžkou technikou, je tak ideálním dárkem. Snadné ovládání s radami a tipy pro fotografy potěší každého uživatele, podobně jako podpora videa v rozlišení 4K. Fotoaparát navíc díky funkci Creative Assist nabízí sadu efektů a filtrů pro úpravu barev. Canon EOS 250D je ideální pro sdílení snímků s přáteli a členy rodiny díky propojení se smartphonem nebo tabletem pomocí technologie Bluetooth a integrované technologii Wi-Fi. Zrcadlovka je skvělou příležitostí pro všechny, kteří si chtějí uchovat rodinné zážitky i pro budoucí generace.

Fotografie zrcadlovky Canon EOS 250D naleznete ZDE

Tělo fotoparátu Canon EOS 250D stojí 14 490 Kč, v setu s objektivem EF-S 18-55 mm 16 290 Kč.

www.canon.cz

You may also like...