Lush představuje Veganské Bestsellery

#VEGANUARY S LUSH, ANEB VEGANSKY OD HLAVY AŽ K PATĚ

Připojíte se letos k #veganuary, výzvě, během které se lidé z celého světa spojují, aby na 31 dní ze svého života vypustili živočišné produkty? 

Věděli jste, že přes 90 % celé nabídky Lush produktů je veganských?

Níže najdete tipy na nejoblíbenější a nejprodávanější z nich – aneb vegansky od hlavy až k patě!

BIG

šampon na vlasy
595 Kč / 250 ml

Šampon s mořskou řasou a mořskou solí pro objem a lesk. Sůl vlasy načechrává a dodává jim objem a spolu s pečujícím extra panenským kokosovým olejem a mořskou řasou bohatou na proteiny se postará
o jejich hebkost. Lesk zajišťují citrony a limety, které uhlazují vlasové kutikuly a vlasy pak lépe odrážejí světlo.

Candy Rain

kondicionér na vlasy
550 Kč / 250ml


Na tomto sladkém pečujícím dezertu si žíznivé vlasy smlsnou – díky hydratačním krémům z kokosu a kešu s mlékem z makadamových ořechů a spoustě měkké vody. Ano, správně, měkké vody. Narozdíl od tvrdé vody uhlazuje vlasy, protože neobsahuje minerály, které je obvykle nadzvedávají. 

Outback Mate

mýdlo na tělo i ruce

175 Kč / 100g

Užijte si dokonalé osvěžení
s očistnými silicemi z máty peprné
a eukalyptu. Napěňte v proudu tekoucí vody, namydlete se, nechte se probudit oživující silicí z citronové trávy a opláchněte.

Rub Rub Rub

peeling na tělo

425 Kč / 250 ml

Exfoliační sprchový peeling, který se dá použít i na umytí vlasů, jimž dodá objem a lesk. Rub Rub Rub, napěchovaný mořskou solí bohatou na minerály, můžete použít jako jemný peeling na vlhkou pokožku nebo jako opravdu důkladné vydrbání nasucho, než vlezete pod sprchu. 

Celestial

Pleťový krém

595 Kč / 50ml

Pomozte problematické, suché pleti k andělské hebkosti jemnou denní péčí s tímto lehkým krémem. Je vyroben z pleť zklidňujících ingrediencí, které vytváří lehký film, pomáhající zachovat její vlhkost. Mandle obsahují velké množství vitamínu E, o kterém se říká, že chrání pokožku před poškozením, zatímco čerstvé orchideje ji dostávají do kondice a zklidňují.

Ultraplant

čistítko na pleť

400 Kč / 45g

Jemný čisticí krém, který je vhodný pro každého. Toto 100% přírodní veganské čistítko se může pochlubit šesti blahodárnými ingrediencemi, pečlivě vybranými pro jejich účinky, pro jemnou, avšak efektivní očistu
a hydrataci pleti.

Feeling Younger

rozjasňující tónovací krém

425 Kč / 20g

Všichni víme, že pravá krása se skrývá uvnitř, ale když chcete dodat trochu lesku i zevnějšku, od toho tu je rozjasňující tónovací krém Feeling Younger. Tato směs se zklidňujícím nálevem z ovesných vloček, pečujícím mandlovým olejem
a zjemňujícím kakaovým máslem se lehce nanáší, odráží světlo
a zvýrazní tak vaše lícní kosti, srdíčko nad rty, linii čelistí nebo cokoli chcete.

Kigali

nahatá náplň do rtěnky

315 Kč / ks

Kigali nese krásnou barvu růženínu, perleťovou s chladnými ametystovými podtóny.
 

Jak použít:
Sloupněte obal a poodhalte adeptku na vaši novou oblíbenou veganskou rtěnku, která je součástí kolekce nahatých a znovupoužitelných náplní do rtěnek. Uchopte rtěnku ve spodní části a za pomoci černého proužku sloupněte dolní – černý – díl vosku. Poté zasuňte do prázdné rtěnkové nádobky a sloupněte zbytek vosku.

Preferujete videonávod? Nakoukněte sem, jak na to.

Handy Gurugu

krém na ruce

385 Kč / 100g

Hýčkejte své ruce krémem ze samých másel: bambucké, kešu, mandlové a máslo z dýňového semínka jsme smíchali s růžovou vodou a růžovou absolue pro zmírnění červenání a hydrataci. Pupalka zklidňuje pokožku, silice z heřmánku pravého funguje jako antiseptikum a čerstvá citronová šťáva pokožku rozjasňuje. Natřete si krémem ruce na noc a nechte působit jeho kouzlo.

Pumice Power

peelingové mýdlo na nohy

175 Kč / ks

Tonhle peelingové mýdlo s pemzou pomůže shodit tu hroší kůži (z chodidel). S rozjasňující pomerančovou silicí pro osvěžení celých nožiček. V jednom jednoduchém kroku nožky namydlíte i zbavíte odumřelé kůže, poznáte ten rozdíl!

Nebojte, to není všechn

Všechny produkty z této řady a mnoho dalších najdete na e-shopu a v kamenných obchodech.

You may also like...