Braun uvádí designovou edici k výročí 100 let

Sto let letos uběhlo od momentu, kdy si Max Braun otevřel obchod a dílnu se spotřebiči ve Frankfurtu nad Mohanem. Značka Braun nyní staví na tomto dědictví a limitovanou edicí oslavuje koncept dobrého designu, který je užitečný, funkční, jednoduchý a přetrvá navždy.

?

Počátky značky Braun lze vysledovat do roku 1921, kdy si Max Braun otevřel dílnu na opravu výrobních dopravních pásů a svými opravami jim prodlužoval životnost. Jeho synové Artur a Erwin ve spolupráci s Ulmskou školou designu navázali na tradici dlouhověkosti, spojili ji s lidským náhledem na věc a v roce 1951 převzali společnost vytvářející design produktů zaměřený na uživatele. Na rozdíl od ozdobného designu, který byl typický v polovině minulého století, přinesli na trh produkty, které sloužily praktickým potřebám, zjednodušily každodenní život a mohly obstát ve zkoušce času. Myšlenku dobrého designu určeného svou formou a funkcí pro miliony lidí dále rozvíjel a zvěčnil v 70. letech šéf designu Braun Dieter Rams a tyto principy se dají považovat za aktuální dodnes.

?

U příležitosti oslav 100. výročí vytvořila značka Braun designovou edici svých ikonických produktů v oblasti péče o vzhled a osobní péče, domácích spotřebičů, hodinek a hodin či zvukových systémů. Všechny produkty z výroční kolekce mají pětiletou záruku (po registraci produktu na stránkách výrobce), která potvrzuje závazek značky Braun navrhovat a vyrábět produkty tak, aby opravdu vydržely.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je SE9_Braun_MaxBraun_SecondaryImage01_3000x3000-1024x1024.jpg.

Po událostech posledních měsíců uživatelé sází na kvalitu a účel produktů a řídí se heslem „méně je někdy více“. Proto ve svém stém roce Braun věří, že je správný čas zahájit veřejný dialog o dobrém designu i mimo komunitu odborníků, a to především inspirováním a zapojením další generace studentů a uživatelů. V průběhu roku 2021 sdruží Braun vůdčí osobnosti ze světa designu, módy a kultury, aby se podělily o své názory na to, co dobrý design v dnešní době znamená a jak může pozitivně ovlivnit budoucí životní styl, vzdělávání a svět. Zásadní okamžiky v životě značky Braun si můžete prohlédnout na https://www.braun.cz/cs-cz/design-culture/timeline, a to kdykoliv během tohoto výročního roku.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je IPL5_Braun_MaxBraun_SecondaryImage01_3000x3000-1024x1024.jpg.

Dámy zcela potěší designové epilátory Braun Silk-épil 5, Braun Silk-épil 9 nebo Braun Silk-épil 9 Flex či IPL epilátor Braun IPL Silk-expert Pro 5, které jsou určeny nejen k epilaci nohou, těla a intimních partií, ale také obličeje. Všechny epilátory disponují omyvatelnou hlavicí, několika rychlostními režimy a dalšími chytrými funkcemi, které zajistí dokonale hladkou pokožku bez podráždění. Inovované epilátory vás zaujmou svým minimalistickým a funkčním designem, který v sobě odráží filosofii značky Braun. A protože Braun svým výrobkům věří, zakoupíte je nyní s prodlouženou pětiletou zárukou. Rozmazlete se s novým strojkem Braun, který v sobě snoubí eleganci, luxus a prvotřídní péči. Kolekci k 100. výročí lze zakoupit ve vybraných prodejnách a e-shopech, např. na alza.cz.

You may also like...