Člověče nezlob se, ale na koberci!

Každý rodič ví, že dobře vybraná stolní hra u dětí rozvíjí jemnou motoriku, bystří postřeh a osvojuje sociální interakce. Dítě se učí prohrávat, taktizovat, a především je to obrovská zábava pro celou rodinu od 3 do 99 let.

Společenská hra Člověče nezlob se má svůj původ v prastaré indické hře Pačísí ze 7. století. Do Evropy se dostala přes Srí Lanku, Persii a Palestinu. Velké oblibě se tehdy ale netěšila. Podruhé ji do Evropy přivezli Angličané na konci 19. století, a to z Indie. Patentována a uvedena na trh byla v roce 1896 a to s pravidly, která jsou téměř totožná s dnešními. Svůj skutečný úspěch zažívala hra na československém trhu až ve 30. letech 20. století a přetrvává dodnes. Kdo z vás tuhle hru nehrál?

Že vaše děti nevydrží sedět u stolu? Nevadí, nejvíce dětských her se stejně odehrává na podlaze, a proto sáhněte po dětském koberci Člověče nezlob se, se kterým si užijete spoustu zábavy a také perfektně vyladí k dokonalosti každý dětský pokojíček. Koberec je české výroby a jsou k němu dodávané dřevěné figurky i hrací kostka. Má velmi krátký vlas, snadný na údržbu a hravě si s ním poradí i robotický vysavač.

S dětskými koberci si malí i velcí užijí spoustu legrace, a navíc si u hraní deskových her mohou i příjemně protáhnout celé tělo. Vkusné a originální hrací koberce zkrátka zútulní a oživí každé dětské království.

Můjkoberec.cz, 93 x 93 cm, cena: 690 Kč.

Zdroj foto: MujKoberec.cz

You may also like...