V Pointě vyšla sbírka příběhů Partnerské přešlapy

V online nakladatelství Pointa vyšla pod názvem Partnerské přešlapy s podtitulem Šílené historky ze života sbírka skutečných příběhů ze života partnerů aneb kniha o tom, jak se dá vše pokazit, zvlášť když jsou na to dva. Kniha je určena především ženám, které by ale neměly čekat žádnou slaďárnu, ale pořádnou dávku humoru a ironie. Knižní novinku Partnerské přešlapy i spoustu dalších titulů je možné objednat na e-shopu Pointy a ve všech tradičních knihkupectvích nebo na e-shopech.

Partnerské přešlapy jsou sbírka příběhů inspirovaných skutečnými událostmi z milostného života. Seznamte se s Jarmilou, šestadvacetiletou slečnou, která právě prožívá svůj doposud nejdelší vztah s o rok starším Oskarem. Pravdou však je, že tenhle pár je trochu jiný kafe. V některých věcech se totiž vůbec nechápou a někdy se i dost hádají. Oskar rád popolétne někam do paralelního vesmíru a Jarmila ho tahá zpátky na zem, což způsobuje spoustu vtipných situací. Jednotlivé příběhy se snaží s velkou nadsázkou ukazovat vztah takový, jaký opravdu je. Růžové brýle jsou pryč. Je možné, že se při čtení najdete a pravděpodobně se s postavami i ztotožníte. A pokud ne, pak jste čerstvě zamilovaní, anebo single.

Klára Sýkorová

Hlavu má pořád plnou myšlenek a někdy je jen těžko ukočíruje. Právě proto je jí psaní tak blízké. Je to pro ni nejpřirozenější forma komunikace. K tomu všemu má ráda dobrý humor, a ještě víc jí udělá radost, když lidi dokáže rozesmát. Odmalička přitahuje všechny podivíny a v životě se jí stávají různé patálie. Když všechno tohle smícháte, vznikne koktejl plný bizárů a trapností. A to miluje.

Pro koho je kniha určena

Je vyprávěna z pohledu Jarmily, a proto je určena především ženám. Vzhledem k tomu, že se ale jedná o skutečné partnerské příběhy, jsem si jistá, že se v ní najdou i muži. Pokud máte rádi vtip, sarkasmus a ironii, jděte do ní.“

Proč knihu napsala

Původně jsem ji psala pro sebe, svou rodinu a přátele, abych zmapovala bizarní chvíle nejen svého života. Začala jsem sbírat historky z partnerských soužití a skládat příběh, ve kterém se mnozí najdou. A já věřím, že kniha může spoustě z vás zlepšit náladu. Možná si během čtení budete chvílemi říkat, že „tohle se přece nemohlo stát“. Mohlo. To mi věřte.“

Partnerské přešlapy

Šílené historky ze života

Autorka: Klára Sýkorová

Žánr: příběhy ze života

Počet stran: 120

Rozměry: 130 x 200 mm

Vazba: brožovaná

ISBN: 978-80-7650-534-6

Datum vydání: 11. 4. 2022

Vhodné pro: čtenáře životních příběhů

Cena: 199 Kč

Pointa.cz | Partnerské přešlapy – šílené historky ze života

You may also like...