Toni&Guy představuje nové looky z kolekce IMMERSION

TONI&GUY Immersion prosazuje koncept spontaneity a smělosti, zároveň oslavuje značku jako celek. Dovednost uměleckého týmu proniká do looků inspirovaných jak archivem značky, tak nejžhavějšími módními trendy. Přináší do salonů atmosféru módních přehlídek a nabízí klientům nenapodobitelný výběr dvojitých střihů, rafinovaných linií a okouzlujících vln v tónech balayage, to vše dotažené k dokonalosti ikonickými a legendárními technikami s pomocí profesionální kadeřnické řady label.m.

Immersion nejenže prosazuje přirozenou texturu a nadčasovou krásu, ale ztělesňuje étos probouzení sebedůvěry jednotlivce. Dosahuje toho prostřednictvím podpory  odvážných rozhodnutí pro výrazné střihy a nové způsoby úpravy vlasů. Kampaň nutí klienta ponořit se do umění TONI&GUY, dodává mu odvahu vypadat a cítit skvěle a probouzí k životu jeho individuální cíle prostřednictvím moderních a nadčasových stylů.

“TONI&GUY Immersion představuje ryzí spontaneitu a odvahu. Hlavní inspirací se staly kořeny značky a výsledkem je kolekce překrásných obrazů, které si může vyžádat kdokoliv. Naší prioritou vždy byl, je a bude klient a jeho pocity při opouštění našeho salónu. Novou kolekci jsme vytvořili, abychom u klientů podnítili sebejistotu a smělost při volbě účesu – abychom jim pomohli k té nejlepší verzi jejich já.” 

Cos Sakkas, Global Creative Director

LOOK:

VELVET HAIR

Všestranný účes pro dlouhé vlasy, který využívá technik vrstvení pro nenucený objem, přidává dlouhou ofinu a tónování zvýrazňující tvář. 

MIDI HAIR

Look inspirovaný japonským street-stylem. Lehké vrstvy se snoubí s vysokým leskem a společně vytvářejí působivě reflexivní finish.

THE COCO BOB

Střih inspirovaný klasickým bobem Coco Chanel je oživen lehkým pohybem a vrstvami pro více objemu a textury po stranách. 

DOUBLE WEAR

Mírný podhol ve tvaru “V” na narovnaných vlasech vyzdvihuje bohatou hladkou texturu v horní části a zanechává postranní části upravené a čisté.

Více informací na www.toniandguy.cz.

Zdroj foto: Toni&Guy

You may also like...