Oslavy 10 let od uvedení vůně La Vie Est Belle v Praze

Od chvíle, kdy značka Lancôme v roce 2012 uvedla na trh svou novou dámskou vůni, zanechaly radost z jejího poselství a její originalita výraznou stopu, a parfém se tak stal oblíbenou vůní mnoha žen. Zrodila se vůně štěstí. Výraz maximální spokojenosti, kdy se nečekaná sladkost uvolňující se z kosatce přetváří v krásu úsměvu.

Úspěšný příběh vůně La Vie est Belle, který dalece přesahuje tekutinu uvnitř, se rodí v nejkrásnější myšlence, kterou Lancôme sdílí se světem: život je krásný. Nyní, když naše ikonická vůně slaví své desáté výročí, se chceme na chvíli pozastavit nad tím, čím nás tato myšlenka oslovuje dnes. Co nás činí šťastnými a co nám v radosti brání?

Rok 2022 rovněž zahajuje novou éru značky Lancôme jako výrobce parfémů. Poprvé lze naši ikonickou vůni i doplnit. A abychom zachovali naše dědictví a budoucí udržitelné zdroje našich parfémů, otevírá Lancôme svou Domaine de la Rose, oázu biologické rozmanitosti v Grasse, hlavním městě parfémů.

Deset let poté, co značka Lancôme parfém La Vie est Belle vypustila do světa, věří více než kdy jindy v naději jeho poselství. V lidskou potřebu sounáležitosti, aby bylo možné spojit se v radostném vyjádření čtyř prostých slov: „La Vie est Belle“.

V Praze oslavy desátého výročí od uvedení vůně La Vie est Belle probíhaly na lodi Grand Bohemia na řece Vltavě 12. 9. 2022. Největší a nejluxusnější loď byla zahalena do růžového světla a vyrazila na svou cestu vstříc štěstí.

Během plavby lodi, která byla jasně vidět i ze břehů čekal na hosty bohatý program, kterým celý večer provázela ambasadorka značky Lancôme Lucie Bechynková.

Hosté si mohli vytvořit svou vlastní dekoraci na flakon vůně ve tvaru křídel svobody, zkusit své štěstí v pouťovém automatu a radovat se tak z výher, nebo si užít živý koncert Emmy Smetany a Jordana Haje.

Oslavy však neprobíhali pouze na lodi, ale i podél řeky. Dámy na květinových kolech objížděly náplavky a rozdávaly kolemjdoucím miniatury vůně La Vie est Belle.

A místo ohňostroje na oslavy? Světelná show po Praze, která zahalila město do růžova. Vedle Karlova Mostu se nacházel světelný flakon v nadživotní velikosti, Tančící dům byl nasvícen na ikonickou růžovou a jako zlatý hřeb večera se na řece naproti Vyšehradu nacházela 30metrová fontána s videoprojekcí, která zastavila dech téměř všem účastníkům.

Nová znovu doplnitelná vůně La Vie est Belle je dostupná od září 2022 v parfumeriích za 1720 Kč / 30ml.

Náhradní náplň pro vůni La Vie est Belle je dostupná od září 2022 v parfumericíh za cenu 2790 Kč / 100ml.

Zdroj foto: Lancôme

You may also like...