Nejočekávanější film roku 2022 Avatar: The Way of Water dorazil do kin! A s ním nechyběla ani slavnostní premiéra plná celebrit

James Cameron nadělil do kin předčasný vánoční dárek, a to nejen pro filmové fajnšmekry a znalce. Ale pro všechny, kteří se v roce 2009 poprvé odhodlali vyrazit na vzdálenou planetu Pandora a dlouhých třináct let čekali na pokračovaní příběhu hrdinů z prvního dílu.

Nejočekávanější film roku 2022 Avatar: The Way of Water dorazil do kin! A s ním nechyběla ani slavnostní premiéra plná celebrit.

Na premiéru mezi prvními dorazila účastnice LikeHouse Angie Mangombe společně s Mužem roku Josefem Kůrkou, kteří nedávno na svých sociálních sítích oznámili , že čekají nový přírůstek do rodiny a všude kolem sebe rozdávali úsměvy. Sára Rychlíková a Jan Fanta sice nepřišli na premiéru společně, ale na svých televizních obrazovkách je bok po boku mohou diváci vídat v seriálu Dobré zprávy, kde ztvárňují kolegy. Svou novou lásku, kterou je herečka Radka Pavlovčinová, předvedl Adam Raiter. Bývalý přítel Agáty Hanychové a účastník reality show Survivor Česko & Slovensko. Nebyl ale jediným „survivorem“, který se na slavnostní premiéře ukázal. Svou přítelkyni na film vyvedl i vítěz soutěže Vladimír Čapek a mezi hosty se mihla i Iva Pazderková. Pokračování slavného filmu si nenechal ujít ani zpěvák Petr Janda nebo herečka Veronika Žilková. Ta si s sebou na premiéru kromě dcery Korduly a syna Vincenta, vzala také velmi odvážný outfit. Mezi spokojené a šťastné páry stoprocentně patří moderátorka Zorka Hejdová a s manželem Mírou Hejdou a herečka Sandra Nováková s manželem Vojtěchem Moravcem, kteří si film o modré mimozemské rase také nenechali ujít. Mezi dalšími hosty nechyběla třeba dabérka Miriam Chytilová, která propůjčila svůj hlas mnoha hollywoodským hvězdám. Jednou z nich je například Jennifer Aniston. Se svou novou přítelkyní se na červeném koberci pochlubil také Petr Vagner. Nechyběla ani herečka Ivana Jirešová, moderátor Petr Vojnar nebo kuchařka Veronika Besky.

První Avatar byl v kinech uveden v prosinci 2009 a do dnes se drží na první příčce nejvýdělečnějšího filmu všech dob. Není tedy překvapením, že pokračování příběhu Jakea Sullyho (Sam Worthington) a Neytiri (Zoe Saldana) s názvem Avatar: The Way of Water bylo nejočekávanějším snímkem tohoto roku a překonávání rekordů se čeká i od něj. Jestli tomu opravdu tak bude, ukáže až čas. Na další pokračovaní by se však mělo čekat pouze dva roky. Premiéra Avatara 3 je momentálně oznámena na rok 2024.

Cinema City uvede film Avatar: The Way of Water v klasickém formátu 2D, 3D, ale i ve svých speciálních formátech, kterým jsou 4DX, IMAX 3D, VIP Chodov a HFR 3D, kde se jedná peciální 3D technologii dvojnásobného počtu snímků za vteřinu oproti běžným formátům 3D. Přesněji je to 48 snímků za vteřinu namísto standardních 24 snímků za vteřinu.

Vstupenky a více informací naleznete na www.cinemacity.cz nebo v aplikaci Cinema City, která je dostupná v App Storu i na Google Play.

Zdroj foto: Cinema City

You may also like...