Nová prodlužující řasenka Falsies Surreal od Maybelline New York prodlouží vaše řasy až o 3 mm!

Maybelline New York rozšiřuje svojí nejprodávanější řadu řasenek The Falsies o novou řasenku Falsies Surreal. Výrazné řasy s ultimátním prodloužením a objemem jako z jiné dimenze? S novou řasenkou The Falsies Surreal od Maybelline New York vám stačí už jenom jeden krok k vysněnému efektu prodloužení řas jako ze salonu.

Falsies Surreal má revoluční kartáček se štětinkami různých velikostí, který prodlužuje řasy a dodává jim nadpřirozený objem. Tento kartáček je navržen tak, aby každou řasu obepínal a tvaroval ji do perfektního oblouku. Díky tomu jsou tvoje řasy krásně prodloužené a plné objemu.

Nová prodlužující řasenka Falsies Surreal dodá tvým řasám ultimátní délku a objem jako z jiné dimenze až po dobu 24 hodin a to zcela bez žmolků.

Složení řasenky Falsies Surreal obsahuje umělé hedvábí, které přilne k řasám a zaručuje(zaručí)? vysokou kvalitu celého produktu. Navíc neobsahuje složky živočišného původu ani jejich deriváty, což z ní činí vhodnou řasenku pro vegany a zároveň šetrnou k vašim řasám.

S řasenkou Falsies Surreal můžete očekávat nadpřirozeně prodloužené a objemné řasy, které budou přirozeně vypadat a přitahovat pozornost. Neuvěřitelný objem a délka jsou nyní snadno dosažitelné s touto inovativní řasenkou.

Vyzkoušejte Maybelline New York Falsies Surreal a objevte nový svět plný krásy a přitažlivosti. Vaše řasy nikdy nevypadaly tak dobře jako nyní.

Datum uvedení: květen 2023

Doporučená prodejní cena: 339, 90 Kč / 13,59 €

Zdroj foto: Maybelline New York

You may also like...