Tajné služby, srdíčka, velký bratr a největší nabídka českých filmů. Nejpestřejší nabídka pro 570 tisíc uživatelů Voyo

Žánrově pestrou nabídku projektů z řady Voyo Originál rozšíří letos na podzim původní český špionážní thriller Extraktoři s hvězdným obsazením. Se svou československou verzí se vrátí nejzamilovanější reality show světa Love Island a také ta nejslavnější reality show světa – Big Brother. Z kin rovnou na Voyo zamíří české filmové hity, jichž je Voyo exkluzivním partnerem. Vedle toho neustále roste nabídka zahraničních filmů, seriálů a reality show. A každý týden nový díl Ordinace v růžové zahradě 2 bez přestávky až do konce roku. Počet předplatitelů Voyo v Česku a na Slovensku překročil hranici 570 tisíc.

Nabídka Voyo se s neuvěřitelnou dynamikou rozrůstá. Letos si diváci mohou vybírat z pěti původních, prémiových projektů pod značkou Voyo Originál, uvedli jsme první z plánované řady Voyo Speciál – stand-up Ondřeje Sokola – a významně také narůstá počet distribučních snímků, které po jejich cestě tuzemskými kiny nabízíme exkluzivně na Voyo v kategorii Voyo Film,“ říká ředitelka programu TV Nova a Voyo Silvia Majeská a pokračuje: „Vedle toho v podstatě po celý rok uvádíme premiérové díly našeho ‚rodinného stříbra‘ Ordinace a neustále rozšiřujeme nabídku zahraničních filmů, seriálů a reality show. Nezpomalujeme ani v následujících sezonách, připravujeme totiž desítky původních Voyo Originálů a dalších novinek. Je na co se těšit.“

Jejich práce není vidět a každý, kdo je pozná, si přeje, aby je znát nemusel. Jsou to ale ti, kteří pomáhají Čechům dostat se v bezpečí ze zahraničí domů, ať už se jim tam přihodí cokoli. Letošní premiéry projektů z dílny Voyo Originál rozšíří na podzim hvězdně obsazený šestidílný thriller Extraktoři s Jakubem Štáfkem, Pavlou Gajdošíkovou a Janem Révaiem v hlavních rolích. „Extraktoři jsou o speciální jednotce české rozvědky, která v případě, když se někdo z Čechů v zahraničí dostane do vážných problémů, umí a může zasáhnout, případně toho člověka ‚extrahuje‘ ze země, ve které má problémy. Sama jsem velkou fanynkou špionážních seriálů. Byl to můj sen něco takového točit,“ říká kreativní producentka a spoluautorka námětu Lenka Szántó.Příběh stojí na pečlivě rešeršovaných faktech z prostředí tajných služeb i vysoké politiky. Tvůrci v čele s režisérem Romanem Kašparovským se v rámci natáčení přesouvali ze středních Čech a Prahy do Turecka. Za kamerou stála opravdová legenda české a slovenské kinematografie – osminásobný držitel Českého lva Vladimír Smutný – a pod scénářem jsou podepsaní Evita Naušová, Jan Stehlík a investigativní novinář Jaroslav Kmenta.

lunce, blankytná obloha, mořský vzduch a dovolenková atmosféra. V hlavní roli láska. Na Voyo se po roční pauze vrátí nejžhavější reality show Love Island. Sedm párů vzniklých během první a druhé řady oblíbené reality show je spolu dodnes a utvořit zamilovaný pár se nyní pokusí i současní „singles“ z Česka a Slovenska. Budou si nejen užívat krásného počasí a zábavných her, ale pod dohledem televizních kamer budou hledat lásku svého života. Zamilovaná „srdíčka“ provede pobytem na ostrově lásky opět hvězdná Zorka Hejdová.

Globálně nejúspěšnější reality show Big Brother se poprvé objevila na obrazovkách v roce 1999 v Nizozemsku a od té doby si tento popkulturní fenomén zamilovali diváci ve více než sedmdesáti zemích světa. Byl to začátek zcela nového typu audiovizuálního formátu, který navždy změnil svět televizní zábavy. Nyní se nová generace show Big Brother vrací do Česka a na Slovensko.

Skupina Nova je významným partnerem české kinematografie a stojí za řadou divácky úspěšných snímků, které ihned po jejich spanilé jízdě českými kiny nabízí exkluzivně předplatitelům Voyo. Letos na podzim rozšíří kategorii Voyo Film rodinná dobrodružná komedie Buď chlap! režiséra a scenáristy Michala Samira, hvězdně obsazený Život pro samouky s Janou Plodkovou v hlavní roli, road movie Přání k narozeninám s Evou Holubovou a Jaroslavem Duškem nebo hořkosladká komedie To ty nosíš smůlu, lásko.

Od letošních prázdnin mohou fanoušci fenomenální Ordinace v růžové zahradě 2 sledovat osudy svých oblíbených hrdinů vždy od pondělí každý týden bez přerušení až do prosince.

Zdroj foto: TV NOVA

You may also like...