NEUMA v novém | Čistá krása budoucnosti

 

 

Nechceme čekat do zítra, než změníme svět k lepšímu, děláme to hned. V NEUMA si totiž zakládáme na tom, aby naše produkty byly nejen vysoce kvalitní, ale také aby co nejméně zatěžovaly životní prostředí.

NEUMA v novém | Čistá krása budoucnosti

Pro naše osvědčené vlasové produkty jsme proto zvolili nejen nové, ještě ekologičtější, balení, ale také k jejich výrobě využíváme udržitelné zdroje.

Jistě budete souhlasit s tím, že žijeme ve světě plném zázraků. My k tomu však dodáváme, že žijeme ve světě, jehož zázraky je třeba chránit. A o to nám jde v NEUMA stejně tak jako kvalitní přípravky na vlasy. Můžete se tedy spolehnout na to, že veškeré naše produkty jsou vyvíjeny s hlubokou láskou k přírodě.

NEUMA v novém | Čistá krása budoucnosti

Oblouk jako symbol budoucnosti

 

Oblouk, který najdete na všech našich nových obalech, představuje dveře do budoucnosti. Symbolizuje znovuzrození, kdy opouštíme starý svět a vstupujeme do světa nového, plného možností. Loučíme se s naší minulostí a posouváme se dopředu, protože chceme být lepší a chceme produkovat kvalitnější výrobky.

My v NEUMA nikdy neděláme kompromisy! Produkty naší vlasové kosmetiky jsou 100% čisté, veganské a vyvíjené s nejvyšším ohledem na ochranu planety. V recepturách nepoužíváme žádné sporné či vysloveně toxické chemikálie, a to za žádných okolností! Už dávno jsme se rozhodli, že se v našich produktech neobjeví žádné látky, jež jsou karcinogenní, narušují hormonální rovnováhu, dráždí pokožku nebo znečišťují životní prostředí. V produktech NEUMA zkrátka najdete skutečně jen to, co je uvedeno na etiketě.

Srdcem a duší společnosti NEUMA ale zůstávají lidé – kadeřníci, zaměstnanci, obchodní partneři a samozřejmě naši zákazníci. Ti všichni se totiž rozhodli pro krásu bez zátěže, a dohromady se tak stáváme komunitou, jež dokáže změnit svět.

 

NEUMA: Sečteno, podtrženo

 

Uvnitř je NEUMA:

– bez syntetických vůní,

– 100% veganská,

– bez lepku,

– bez sóji,

– bez močoviny,

– bez ftalátů barviv a parabenů,

– bez toxických či jiných sporných látek, vyvolávajících rakovinu,

– bez umělých barviv,

– bez testů na zvířatech.

Zvenčí je NEUMA:

– uložena v obalech ze 100 % recyklovaných (PCR) či bezpapírových materiálů,

– ve 100% recyklovatelných obalech,

– vyráběna za přispění energie z větrných elektráren,

– hrdým partnerem environmentálních organizací,

– společností, jež vytváří komunitu, která dokáže měnit svět k lepšímu.

NEUMA v novém | Čistá krása budoucnosti

 

Z čeho jsou tvořeny produkty NEUMA

 

Od našeho vzniku se snažíme vyvarovat všech sporných látek, jež by mohly být škodlivé pro nás i pro planetu. S pečlivostí nám vlastní vybíráme účinné přírodní ingredience, které vyřeší potíže vašich vlasů. A stejně to máme i v případě vůní. V našich výrobcích nikdy nebyly syntetické aroma složky, ale vždy jsme se spoléhali na čisté esenciální oleje a výtažky, jež přirozeně potěší naše smysly. Jednoduše řečeno v produktech NEUMA najdete jen ty nejkvalitnější suroviny.

 

Objevte NEU VOLUME® v novém

 

Řada NEU VOLUME® je určena pro každého, koho trápí účes bez tvaru a hustoty. Díky dvěma vysoce účinným ingrediencím produkty dodávají vlasům beztížnou hydrataci, bohatý objem, pružnost a také lesk:

Kokosový olej je známý pro své blahodárné účinky nejen na vlasy, ale i na pokožku hlavy. Hydratuje, aniž by vlasy zatížil a současně usnadňuje jejich rozčesávání, což významně pomáhá omezit lámání a třepení. Podílí se na ochraně před UV zářením a také bojuje s bakteriemi, plísněmi a viry.

Avokádový olej je známý pro výživu a obnovu vlasů i vlasové pokožky. Je bohatý na nenasycené mastné kyseliny, díky čemuž proniká hluboko do vlasového vlákna, kam dodává živiny a hydrataci. Snadno se vstřebává, tudíž vlasy nezatěžuje, snižuje jejich lámavost, vyhlazuje roztřepené konečky a podílí se na ochraně před UV zářením.

Produkty NEU VOLUME® voní po fenyklu, ylang ylang, pačuli a vanilce.

 

NEU VOLUME® SHAMPOO

 

– Obsahuje bezsulfátová ve vodě rozpustná pěnidla.

– Má ultralehkou konzistenci, která nezatěžuje vlasy.

– Posiluje a hydratuje.

– Minimalizuje lámavost.

– Potlačuje statickou energii a krotí poletující vlasy.

– Obsahuje navíc hrachový protein, jež je bohatý na aminokyseliny, které udržují pružnost vlasů a tím snižují jejich náchylnost k poškození.

NEUMA v novém | Čistá krása budoucnosti

NEU VOLUME® SHAMPOO, 250 ml: 952 Kč.

 

NEU VOLUME® CONDITIONER

 

– Má ultralehké složení, které nezatěžuje.

– Posiluje vlasy, dodává jim vlhkost a omezuje lámavost.

– Pomáhá chránit před vyblednutím barvy.

– Chrání před poškození teplem.

– Dodává vlasům dlouhotrvající objem a plnost.

– Obsahuje navíc hrachový protein, jež je bohatý na aminokyseliny, které udržují pružnost vlasů a tím snižují jejich náchylnost k poškození.

NEUMA v novém | Čistá krása budoucnosti

NEU VOLUME® CONDITIONER, 250 ml: 952 Kč.

 

NEU VOLUME® STYLING SPRAY

 

– Dodává vlasům beztížnou podporu.

– Okamžitě se postará o objem a pružnost.

– Pomáhá uzavřít vlasové kutikuly.

– Chrání před tepelnou úpravou.

– Brání před ztrátou vlhkosti.

– Obsahuje navíc výtažky za shikakai a tamarindu, jež jsou bohaté na antioxidanty, a pomáhají tak chránit vlasy před poškozením a před vyblednutím jejich barvy.

NEUMA v novém | Čistá krása budoucnosti

 

 

NEU VOLUME® STYLING SPRAY, 200 ml: 812 Kč.

Zdroj foto: NEUMA

You may also like...