Palladium láká vánoční atmosférou k nákupům dárků a k pomoci dětem

Vánoční čas je nejen obdobím shánění dárků pro blízké a přátele ale také časem dobročinnosti. S cílem podpořit potřebné proto i Palladium, kromě příjemné vánoční atmosféry, nabízí příležitost pro pomoc dětem v nesnadných životních situacích.

Palladium láká vánoční atmosférou k nákupům dárků a k pomoci dětem

V přízemí, u vstupu z náměstí Republiky nepřehlédnete „Strom Radosti, symbol již devátého ročníku charitativní akce zaměřené na děti v nelehkých životních situacích. Strom Radosti podporují i známé osobnosti, například Lucie Šafářová, Tomáš Plekanec či Bára Štěpánová, kteří se zúčastnili druhého charitativního večera v nákupním centru Palladium.

Stejně jako v předchozích letech chce „Nadační fond Radost dětem“ získat spolu se zákazníky nákupního centra Palladium300 dárků pro těžce nemocné děti a děti z dětských domovů. Dětská přání se plní v období od 9. 11. 2023 do 22. 12. 2023 a návštěvníci nákupního centra tak mohou těmto dětem dopřát krásnější Vánoce. K dnešnímu dni bylo splněno celkem již téměř 200 přání! Všem, kdo pomáhají, děkujeme!

Přehled dětských přání na odkaze:

https://www.palladiumpraha.cz/data/uploader/2023/PAL_web_novinky_Strom_radosti_prehled_darku_07122023.pdf.

Podrobnosti o akci naleznete na webu:

https://www.palladiumpraha.cz/charitativni-akce-strom-radosti-patro-0/

Palladium láká vánoční atmosférou k nákupům dárků a k pomoci dětem

Vánoční dekorace nákupního centra Palladium se letos inspiruje slovanským zvykem údajně již ze 7. století, kdy se křesťanské stromky věšely špičkou dolů, aby tvarem trojúhelníku připomínaly Svatou Trojici. Velkolepý vánoční strom zavěšený špičkou dolů dominuje vánoční výzdobě v prostoru zadního atria.

Další součástí dekorací jsou ozdoby ve tvaru koule, betlém a oblíbené fotokoutky pro návštěvníky. Venkovní výzdoba zvýrazňuje obrysy historické fasády kasárenské budovy směrem do náměstí Republiky a historické budovy jízdárny v ulici Na Poříčí.

Foto: Pavel Vítek a Palladium

You may also like...