E.Mi představuje kolekci Let’s Party!

E.Mi představuje slavnostní kolekci klasických laků „Let’s Party”. Kolekce obsahuje pět jedinečných třpytivých odstínů, zlatý Magic Moment, černý Privat Party, červený Rhythm of Dance, fialový Cowndown a růžový Pleasant Surprise.

Objevte kouzlo umění dokonalé manikúry i z pohodlí domova a poznejte E.Mi laky s gelovým efektem z naší nabídky, která je opravdu bohatá. Vyniká profesionálním, a bezchybným krytím, spojuje ty nejlepší vlastnosti laku a gel-laku. Principem je dvoufázový systém za použití produktů E.MiLac GEL EFFECT a E.MiLac TOP COAT GEL EFFECT. Vrstvu laku zpevňuje denní světlo a odstraňuje se odlakovačem. Nádherný výsledek bez poškození a mikroprasklin vydrží po dobu 10 dnů.

Ačkoliv mají gelové (akrylové) nehty spoustu výhod a mnoho žen na ně nedá dopustit, přece jen se najdou i takové, které volí jiné řešení za použití alternativních produktů. Velice oblíbené jsou laky s gelovým efektem. V čem spočívá jejich použití? Nejedná se o klasické uv gely.  Jak již z názvu vyplývá, jedná se o laky, jež propůjčí nehtům gelový efekt, avšak jejich aplikace nevyžaduje rozpouštění acetonem a použití lamp.

Cena: 230 Kč.

www.emi-shop.cz

Zdroj foto: E.Mi

You may also like...