Salon Petra Měchurová oslavil 22. narozeniny – mezi gratulanty nechyběly známé osobnosti

Petra Měchurová, jedna z našich nejznámějších a nejúspěšnějších kadeřnic, otevřela svůj salon v roce 2001, tedy před 22 lety. Narozeninovou party, která se konala v sobotu 2. prosince přímo v prostorech Salonu Petra Měchurová v Králodvorské ulici v centru Prahy, si nenechaly ujít známé osobnosti – například Natálka Otáhalová, Marika Šoposká a další.

Vydařeným večerem provedl Ondřej Brzobohatý, hosty nadchlo hudební vystoupení dvojice Emma Smetana & Jordan Haj i vlasová show s choreografií od úžasné Angeé Rouček s příjemnou hudební skladbou od Václava Roučka. O nezapomenutelný styling tanečnic se postaral Tomáš Němec, jehož tvorba je vždy MINIMALISTICKÁ, výrazná a autentická. Jeho jméno je známé mimo jiné z Czech Grand Design, kde byl jako finalista v Objevu roku 2022, a ze soutěže Van Graaf Junior Talent, kterou vyhrál v roce 2022.

Salon Petra Měchurová oslavil 22. narozeniny – mezi gratulanty nechyběly známé osobnosti

Dárkem pro klienty i kadeřníky Salonu Petra Měchurová je zevrubná renovace, kterou salon prošel letos v létě a která jim přinesla maximální komfort. Nový design interiéru navazuje na předchozí pojetí a jeho autory jsou opět Adam Slabý a Kateřina Součková. Energii salonu dodává i jeho vlasová kolekce THE REALITY, kterou všichni měli možnost naživo spatřit během eventu. Je silná právě ve spojení mezi generacemi. Tvářemi kolekce tentokrát nejsou modelky, ale přímo klienti salonu, kteří ho navštěvují po mnoho let – od prarodičů po vnoučata.

Salon Petra Měchurová oslavil 22. narozeniny – mezi gratulanty nechyběly známé osobnosti

Poděkování míří k partnerům narozeninové party: Notino, L´oréal Professionnel, Profimed a Generation ?. Na „zdraví“ oslavence si hosté připíjeli lahodnými drinky od Aperolu, které umocňovaly veselou a živou atmosféru celého večera. Jsme rádi, že se stali naším partnerem, protože kde se scházejí lidé a přátelé, tam vznikají pouta na celý život.

Petra Měchurová

Jako první žena na světě získala prestižní mezinárodní ocenění AIPP GRAND TROPHY, kterému se přezdívá kadeřnický Oscar. Její kariéra je ozdobená celou řadou cenných trofejí, skvělých kadeřnických show, kterými inspirovala kadeřníky v Anglii, Francii, Brazílii, v Argentině a na dalších místech po celém světě. Je dlouholetou ambasadorkou značky L´Oréal Professionnel. Věnuje se školení kadeřníků, česání pro módní návrháře nebo časopisy, tvoří kolekce účesů, které sklízí uznání doma i ve světě.

Za největší úspěch považuje vybudování špičkového salonu se skvělým týmem, přičemž srdeční záležitostí je pro ni její rodina.

Zdroj foto: Salon Petra Měchurová

You may also like...