Zima jako když praští? Když nechcete klepat kosu

Mráz má pořádně dlouhé drápy a někdy dokáže prolézt až do morku kostí. Mrkněte do Albi prodejen či na e-shop a pořiďte pomocníky, díky kterým budete chladu čelit hravě a s hravostí.

Zima jako když praští

Termoláhve na ven

Vybavte se do zimního nečasu pořádnou termoláhví, která uchová váš oblíbený nápoj teplý až na několik hodin. Dáte raději přednost elegantním variantám, se kterými budete vypadat stylově na svahu i ve městě, nebo sáhnete po bláznivějších kouscích?

Objem 750 ml, nerezová ocel, udrží teplo až na 12 hodin, s milým vzkazem

Albi, 599 Kč

Objem 400 ml, nerezová ocel, udrží teplo až na 12 hodin, s milým vzkazem a poutkem, kompaktní a skladná

Albi, 499 Kč 

Objem 248 ml (avokádo) a 280 ml (tučňák), nerezová ocel, udrží teplo až na 6 hodin

Albi, 499 Kč

Pro domácí pohodu

Abyste nemuseli protopit výplatu, zkuste sáhnout po nahřívací láhvi. Stačí odšroubovat uzávěr, naplnit do tří čtvrtin vodou o teplotě do 50 °C a zátku zpátky zašroubovat. Plyšový termofor pak zahřeje studenou postel, zmrzlé nohy i bolavá záda, pomůže při bolestech břicha. Obal lze navíc pohodlně sundat a vyprat při teplotě do 30 °C.

Albi, 399 Kč

Co by byla zima bez ponožek? Některé je škoda nosit jen k televizi, třeba originální sushi sety. K dostání v různých verzích.

Obsahuje 3 páry pružných ponožek a 2 gumičky do vlasů

Albi, 399 Kč

Hřejivé plyšáky z kolekce Warmies stačí 1,5 minuty nahřát v mikrovlnné troubě – odvděčí se vám až dvěma hodinami příjemného tepla. Bonusové body získávají za roztomilost. Seženete ve dvou velikostech a mnoha podobách.

Albi, 599 Kč velká verze / 399 Kč malá verze

Přijďte si k nám pro radost! Jsme Albi, tradiční česká společnost, která oslavila už 30. narozeniny. Přinášíme zábavné i poučné hry, voňavé svíčky, mazlivé plyšáky nebo třeba přáníčka pro každou příležitost. Působíme v Česku, na Slovensku i v Polsku.
Jsme držitelem řady ocenění, například několikanásobným vítězem Hračky roku.

Zdroj foto: Albi

You may also like...