CINEMA CITY: Levná vstupenka pro vaši drahou polovičku

Moje levná polovička!“ To je slogan nové akční nabídky, kterou právě spustila společnost Cinema City ve svých multiplexech. Jak již trefný název napovídá, jedná se o slevovou akci, a to konkrétně slevu 50% na druhou zakoupenou vstupenku. Zkrátka při nákupu dvou vstupenek, budete mít druhou za pouhou polovinu.

CINEMA CITY: Levná vstupenka pro vaši drahou polovičku

Akce trvá od 15. ledna do 26. února 2024 a platí na všechny filmy ve formátech 2D, 3D, IMAX. Se slevou lze zakoupit vstupenky i na formát 4DX.

CINEMA CITY Slovanský dům: Levná vstupenka pro vaši drahou polovičku

A to z daleka není jediná novinka, která na vás v kinech čeká. Nově totiž najdete na barech sladký popcorn s příchutí karamelu, který si můžete dát jak samostatně, tak si jej namixovat se slaným nebo šunkovo-sýrovým. Ti, kteří dávají přednost spíše nachos, také zoufat nemusí. Limitované decentně pikantní nachos s příchutí jalape?o-limeta čekají právě na vás.

Na programech kin v průběhu celé akce najdete spoustu lákavých titulů. Již nyní můžete vidět v kinech rodinný film Wonka, životopisný Ferarri, komiksového Aquamana a ztracené království, komedii Pan Blake k vašim službám, S tebou nikdy, Zásah štěstím, Jeden gól nebo To se mi snad zdá v hlavní roli s Nicolasem Cagem. Nechybí ani česká komedie Jedeme na teambuilding. Zástupcem hororu je film Noční koupání. Dětské publikum jistě ocení animáky, kterými jsou Přání a Ptáci stěhováci. Do konce ledna se ještě na plátnech kin objeví severský životopisný snímek Bastard v hlavní roli s Madsem Mikkelsenem. Kritiky úspěšně oceňovaný film Chudáčci nebo také tuzemské filmy jako Aristokratka ve varu Jiřího Vejdělka, životopisný film Karlos o životě zápasníka Karlose Vémoly nebo animovaný film Vynálezce.

CINEMA CITY Slovanský dům: Levná vstupenka pro vaši drahou polovičku

Během února na programu přibude historický životopisný film Jeden život, který mapuje neobyčejné činy Nicholase Wintona. Akční thriller Argylle: Tajný agent nebo marvelovka s názvem Madam Web. Pro mladší publikum nebudou chybět opět animáky, a to Nerozlučná dvojka, Kočka a pes: Šílené dobrodružství nebo Noemova archa. Fanoušky českého a slovenského filmu jistě potěší akční film Válka policajtů nebo komedie Franta mimozemšťan či Matka v trapu. V neposlední řadě se můžete těšit na film plný reggae Bob Marley: One Love. A také se nesmí opomenout, že král 70mm filmu Christhoper Nolan se vrací se svým Oppenheimerem na plátna IMAX.

Akce probíhá od pondělí 15. ledna v multiplexech Cinema City po celé ČR a trvá do pondělí 26. února.

50% sleva na druhou vstupenku platí na formáty 2D, 3D, IMAX 2D i 3D. Za výhodnou cenu je k dispozici také druhá vstupenka na speciální formát 4DX. Členové Cinema City CLUBu mohou na každou vstupenku využít ještě dodatečnou slevu v hodnotě 20 Kč. Akce se nevztahuje na veškeré zlevněné vstupné (dětské, seniorské ad.) a speciální eventy. Vstupenky lze zakoupit on-line na www.cinemacity.cz nebo na pokladně kin.

Zdroj foto: CINEMA CITY

You may also like...