Čím jezdil Brad Pitt nebo Scarlett Johansson v Benátkách?

Mezi nejdůležitější hosty Mezinárodního filmového festivalu v Benátkách letos patřili Brad Pitt, Jude Law, John Malkovich, Scarlett Johansson či Laura Dern. Na červený koberec dorazili ve speciální společnosti – přivezl je hybridní Lexus UX 250h.

Japonská automobilka Lexus byla už třetím rokem po sobě sponzorem Mezinárodního filmového festivalu v Benátkách La Biennale di Venezia. Jejími vozy jezdily i ty největší hollywoodské hvězdy. Rudým Lexusem UX 250h s ekologickým hybridním pohonem a autonomním dobíjením se svezl Brad Pitt, Scarlett Johansson, Jude Law, John Malkovich, Adam Driver, Penelope Cruz, Laura Dern, Mel B, Juliett Binochet, Stacy Martin či Catherine Deneuve.

Pro VIP hosty byla v Benátkách připravena flotila 35 vozů Lexus. Nový Lexus UX 250h, jediný hybridní model v automobilovém segmentu prémiových kompaktních crossoverů, byl zvolen jako vozidlo k dopravě VIP hostů na oficiální projekce 76. ročníku mezinárodního filmového festivalu v Benátkách pořádaného ve dnech 28. srpna až 7. září 2019.

Jednou z nejvíce očekávaných celebrit festivalu byl Brad Pitt, který tu uvedl svůj nový film Ad Astra (Ke hvězdám). I na jeho premiéru dorazil v Lexusu UX 250h.

Lexus ve filmu

Lexus však ve světě filmu není žádným nováčkem. Jednak je partnerem festivalu již potřetí, a jednak se velmi často sám objevuje v důležitých filmových rolích. Naposledy si zahrál například ve snímku Muži v černém: Globální hrozba.

Festival si vybral Lexus za svůj oficiální vůz pro jeho japonskou pohostinnost. Filozofie Lexus v duchu sloganu Experience Amazing proměňuje funkčnost v emoce, schopnosti v inovace a technologie ve vášeň. Značku Lexus spojuje s oceňovanými filmy benátského festivalu mimo jiné i špičková produkce, maximální důraz na každý detail, prvotřídní kvalita a dokonalá souhra řemeslného zpracování s pokrokovými technologiemi.

You may also like...