Prodlužte si léto s Lush parfémy. Svěží, květinové a ovocné. Ideální kombinace letních parfémů ve kterých zkrátka zazaříte!

Vyberte si svou novou oblíbenou vůni z LUSH rozmanité řady luxusních cruelty free parfémů. Naše parfémy ručně namíchané z vybraných eticky získávaných esenciálních olejů povznášejí, inspirují a přinášejí radost a nezáleží, zda hledáte třeba panský parfém nebo jakýkoli jiný – jsou vhodné zkrátka pro každého. 

Produkty jsou k dostání online a ve všech kamenných prodejnách. V Praze můžete využít i služby Wolt a produkty si nechat doručit až ke dveřím! 

Optimistická citrusová vůně

Sun

Parfém 800 Kč / 30ml

Jako paprsek světla, který prosvitne dlouhou zimou, zanechá po sobě vůni sladkého pomeranče, mimózy
a santalového dřeva, pozvedne na duchu a vykouzlí úsměv na rtech, zrovna když to nejvíc potřebujete.

Sun

Tuhý perfém 350 Kč/ kus

Jednoduchá, optimistická citrusová vůně. Rozehřejte tuhý parfém špičkou ukazováčku a smyslným tahem jej naneste na pulzní body.

Happy Hippy

Sprchový gel 260 Kč/ 100ml

Extra osvěžující ranní „nakopnutí“ plné grapefruitu probudí a oživí tělo
i mysl. Abyste do nového dne vyrazili s elánem, přidáváme k čerstvě vylisované šťávě z růžových grapefruitů ještě grapefruitovou a bergamotovou silici. Pár kapek silice z kadidlovníku dodává téhle oživující směsi zemitý tón, který vám pomůže utřídit si myšlenky, než se ráno z koupelny vydáte do světa.

Minamisoma

Sprchový olej 190 Kč/ kus

Sprchový olej, který můžete použít na mytí místo sprchového gelu, poskytuje jemnou očistu, ideální pro citlivější pokožku. Můžete jej ale také nanést až na závěr sprchování – jednoduše jím promasírujte již umytou pokožku celého těla, lehce opláchněte a dopřejte si tak dávku péče a hydratace.

Delikátní růžové opojení

Rose Jam

Parfém 1000 Kč/ 100ml

Vydejte se na procházku růžovým sadem, který se ukrývá v tomto sofistikovaném parfému. Silici
z okvětních plátků růží z tureckého Seniru v kombinaci s geraniovou silicí projasňuje dotek sicilských citronů.

Rose Jam

Tuhý parfém 350 Kč/ kus

Poddejte se sladkému romantickému květinové potěšení. Rozehřejte tuhý parfém špičkou ukazováčku a smyslným tahem jej naneste na pulzní body.

Rose Jam

Sprchový gel 280 Kč/ 100 ml

Turecké růže s pečujícím arganovým olejem zatančí na pokožce svůj omamně voňavý taneček
a zanechají ji heboučkou a krásně provoněnou. Růžové plátky pro výrobu exkluzivní růžové silice
a absolue pocházejí z tureckého Seniru, kde jsou ručně sbírány za svítání, kdy jsou nejvoňavější. Sladký nálev z vanilky v kombinaci s očistnou silicí ze sicilských citronů a šťávou z plodů kustovnice dodávají květinovému gelu inspirovanému tureckým růžovým džemem příjemnou osvěžující notu.

Black Rose

Koupelová bomba 200 Kč/ kus

Něžný románek tureckých růží
a geránií s citrony vám pomůže nechat všechny starosti odplavat. Napusťte vanu, vhoďte do ní bombu, ponořte se do magicky černo-fialové lázně a nechte se okouzlit opojným květinovým polibkem.

Uklidňující bylinné tóny

Junk

Parfém 800 Kč/ 30ml

Když se potkají mandarinky
s rozmarýnem a šalvějí, vznikne něco nepředvídatelně kouzelného. Sladké černorybízové tóny protínají uklidňující bylinné tóny a evokují tak procházky orosenými polními cestami provoněnými vánkem z luk
a remízků.

Junk

Tuhý parfém 350 Kč/ kus

Bylinný parfém s lahodnou černorybízovou notou. Proplétají se jím melodické mandarinky
a rozmarýn s šalvějí dodávají sladké vůni uklidňující bylinné tóny. Rozehřejte tuhý parfém špičkou ukazováčku a smyslným tahem jej naneste na pulzní body.

Grass

Sprchový gel 300 Kč/ 100ml

Sprcha s čerstvou šťávou z mladé pšenice a povznášející bergamotovou silicí ve sprchovém gelu Grass zanechá vaši pokožku
i mysl svěží jako letní ráno na zelené louce.

Lakes

Koupelová bomba 200 Kč/ kus

Lázeň s vůní sibiřské jedle
a vonokvětky vám připomene kouzlo koupání v lůně přírody, vyčistí mysl
a pomůže nechat starosti odplavat. Tato bomba byla inspirována klidnou atmosférou Jezerní oblasti na anglickém severo-západě, krajiny bohaté na všechny druhy fauny a flory.

Všechny produkty z této řady a mnoho dalších najdete na e-shopu a v kamenných obchodech Lush.

Zdroj foto: Lush

You may also like...