Voňavé překvapení: 4 tipy na mikulášskou nadílku

Čas letí a za chvíli tu máme Mikuláše!

Máme pro vás několik nápadů na menší dárečky. Letos sáčky a balící papír nejsou v módě, zkuste znovupoužitelné Knot Wraps – šátky, díky kterým  budou dárečky zabalené originálně, stylově a ekologicky.

Warm Sock

Koupelový olej, 130 Kč/kus

Ve chvílích, kdy vás zima štípe na všech částech těla, není nic lepšího než vklouznout do teplých ponožek. Navoďte si tento pocit hupsnutím do něčeho pohodlnějšího… Vhoďte tento příjemný koupelový olej do teplé vody a relaxujte, zatímco se bude luxusní kakaové a bambucké máslo rozpouštět, aby dodalo zimou trápené pokožce potřebnou hydrataci.

Shooting Star

Mýdlo na ruce i tělo, 190 Kč/kus

Hvězdy zářily, vzduch se chvěl a řízné osvěžující limety zazářily na vaší pokožce jako ta nejkrásnější Kasiopea. Rozjasňující a antioxidační pyré z karamboly se silicí ze sicilských citronů odhalí tu skrytou hvězdu ve vás a dají jí i vaší pokožce prostor zazářit v hlubokých nocích i v ta nejtemnější rána. Nechte se energizující silicí z bergamotu povznést až do vzdálené galaxie! Padá hvězda, něco si přejte…

Polar Beer Plunge

Koupelová pěna, 175 Kč/kus

I medvědi na severním pólu umí relaxovat! Medvědí objetí s vydatnou dávkou osvěžující máty peprné se postará, abyste z koupelny vylezli osvěžení a plní života. A to je jen špička ledovce! Rozdrobte do proudu tekoucí vody a vykouzlete hromadu hebkých sněhobílých bublinek. Skvělý způsob, jak ze sebe setřást námrazu stresu z uplynulého dne.

Shoot For The Star

Koupelová bomba, 180 Kč/kus

Medem ovoněný valčík brazilských pomerančů a bergamotu s vířícími hvězdami na kobaltovém nebi vaše přání splní. Zlaté hvězdičky z fair trade bio kakaového másla se ve vaší lázni rozpustí, aby pohladily a zvláčnily pokožku, zatímco povznášející bergamotová silice vynese vaši mysl nad mraky. Vznášejte se ve své vlastní galaxii mezi souhvězdími z mandlového oleje a kokosového krému pro zklidnění a hydrataci.

Vánoční Knot Wraps

S těmito barevnými šátky ušetříme spoustu zbytečného odpadu – balení se tak stává součástí dárku!

Knot Wrapy rPet jsou vyrobeny z recyklovaných plastových lahví, velikost šátku je 70 cm x 70 cm a na jejich výrobu jsme použili dvě plastové lahve velikosti 500 ml.

Od svého uvedení na trh v roce 2010 jsme použili zhruba 2,8 milionu lahví na výrobu rPET Knot Wrapů, čímž jsme ušetřili 60 745 kg plastů před jejich vyhozením do koše. Provedeme-li vánoční srovnání, tak to odpovídá hmotnosti 363 sobů.

Výrobky LUSH naleznete v obchodech nebo online.

You may also like...