Již tento čtvrtek bude v letním UPC MAX kině promítán film Toman

Tento čtvrtek, 1. srpna, bude v rámci letního UPC MAX kina na střeše Centra Černý Most promítán film Toman s Jiřím Macháčkem v hlavní roli. Areál letního kina bude otevřen od 20.30, samotné promítání bude zahájeno se setměním. Čtvrtý ročník UPC MAX kina nabízí i letos každý čtvrtek skvělou českou filmovou tvorbu minulého roku divákům zcela zdarma.

Filmové drama režiséra a producenta Ondřeje Trojana o vzestupu a pádu na pozadí doby, která dodnes ovlivňuje naše životy. Neuvěřitelný a pravdivý příběh rozporuplné osoby Zdeňka Tomana, šéfa naší zahraniční rozvědky, který významně ovlivnil vývoj v poválečném Československu, bezskrupulózního obchodníka s obrovskou mocí a zásadním úkolem. Sehnat peníze, které komunistům vyhrají volby. A Toman peníze sehnat uměl. Pro sebe, pro rodinu i pro stranu. Šmelina, vydírání, kasírování válečných zločinců i jejich obětí. Neštítil se ničeho. Cena, kterou za svou kariéru zaplatil on i jeho blízcí, byla pak vysoká. Film odkrývá období tzv. třetí republiky, temné roky 1945 – 48, a příběh člověka, o kterém se nikdy nemluvilo. Režisér Ondřej Trojan přináší na plátno nejen napínavý thriller, ale i co nejvěrnější dobovou rekonstrukci skutečných událostí opírající se o nezvratná archivní a očitá svědectví.

Každý návštěvník obdrží u vstupu do letního UPC MAX kina drink Black Fox od STOCK Plzeň – Božkov. Raiffeisen stavební spořitelna zase nabídne chutný popcorn nebo kávu. Dále je pro diváky připravena ochutnávka bonbonů Haribo a chipsů Lays. Na místě bude probíhat registrace do věrnostního programu Centra Černý Most, které poskytuje mnoho výhod i zábavy. Ve VIP zóně se pak na každém promítání návštěvníci mohou těšit na B-smart od KFC a čerstvé domácí limonády Rancheros.

Do konce srpna probíhá také hlasování o divácky nejoblíbenější film roku 2018, který následně získá MAX Cenu 2018 z dílny Aleš Zvěřina & studio AZ-Design. Diváci tak mohou každý den hlasovat pro jeden nejoblíbenější film z desítky promítaných v UPC MAX kině.

Kompletní program UPC MAX kina 2019:

Prostory UPC MAX kina budou pro veřejnost otevřeny vždy ve 20.30. Partnery akce jsou UPC Česká republika, Radio Kiss, multikino CineStar Černý Most, Centrum Černý Most a Česká filmová a televizní akademie.

Změna programu vyhrazena. Více informací naleznete na www.upcmaxkino.cz.

Akci zajišťuje primácká agentura Solootions.

You may also like...