Cinema City uvádí světové opery na velkém plátně

Multiplexy Cinema City přidávají do svého programu slavné operní tituly, po kterých je mezi kulturními nadšenci již dlouho velká poptávka. Každý měsíc uvádí jednu ze světových oper. Všichni zájemci si tak mohou vychutnat zásadní světová operní díla na filmovém plátně.

Měsíc únor se ponese v duchu opery Aida (18. 2. a 25. 2.) od Giuseppe Verdiho, v březnu diváky čeká Kouzelná flétna (24. 3. a 31. 3.) od Wolfganga Amadea Mozarta a v dubnu naváže Lucia di Lammermoor (21. 4. a 28. 4.) od Gaetana Donizettiho. Další tituly budou postupně odtajněny. Milovníci mistrovských děl tak mají možnost vybrat si vždy ze dvou termínů, přičemž cena za projekci je pouze 299 Kč. Vstupenky zakoupíte on-line nebo na pokladnách uvedených kin.

Nesporné výhody zhlédnutí opery v Cinema City jsou – perfektní zvuk, dokonalý obraz a pohodlné sedačky. Diváci ocení i skutečnost, že návštěva kina není podmíněna striktním dresscodem. Světové opery v Cinema City se promítají v otitulkovaných verzích v Cinema City Chodov, Slovanský dům, Plzeň, v brněnském Velkém Špalíčku a v Ostravě.

Více informací se dozvíte: www.cinemacity.cz/opery.

You may also like...