Tuhá mýdla jsou sexy

Věděli jste, že Lush v začátcích používal jako formy na mýdlo (nepoužité!) kočičí záchodky a odtokové trubky? Od té doby prošla jejich báječná mýdla mnoha podobami.

Nyní se vrací ke kořenům – v jednoduchosti je krása! Jejich nabídka mýdel prochází proměnou a bude se postupně aktualizovat v závislosti na stavech skladů jednotlivých obchodů a e-shopu – sledujte kanály @lushnovysmichov a @lushpalladium.

Pořád jsou stejně napěchovaná voňavými a blahodárnými ingrediencemi, vyrábí se za použití jednotných krychlových forem a jsou prodávána za fixní ceny za jednotlivé 100 g plátky (dle druhu). Čtyři nová mýdla najdete v obou obchodech i e-shopu již nyní.

rhubarb & custard

Rhubarb & Custard

220 Kč/ks (100 g)

Tak šťavnaté, tak ovocné! Umyjte pokožku sladkými heboučkými mydlinkami antibakteriálního mýdla s bází z olivového oleje a sójovým mlékem.

lotus flower

Lotus Flower

220 Kč/ks (100 g)

Napěňte s trochou vody tohle mýdlo se spoustou lotosového kořenu
a užijte si peeling a očistu plnou vitaminů. Opláchněte a odhalte hydratovanou a zářivou pokožku.

lemon zest

Lemon Zest

220 Kč/ks (100 g)

Řízná a náladu povzbuzující vůně tohoto mýdla se směle zavděčí všem milovníkům citronů. Napěňte pod tekoucí vodou a zahalte se do očistných mydlinek s hydratujícím fair trade bio kakaovým máslem, poté opláchněte.

13 unlucky for dirt

13 Unlucky For Dirt

220 Kč/ks (100 g)

Vytvořte mydlinky v dlaních, ať se můžou antibakteriální vlastnosti oregana pustit do práce a dopřát vám důkladnou očistu. Med se postará o hydrataci a vaše ruce budou krásně čisťounké a heboučké.

You may also like...