Co zabalit letos pod stromeček? Moderní elixír mládí!

Každá žena po ní touží. Po dokonalé pleti, která bude perfektně vyživená, hladká a zdravá, ideálně bez větší námahy. Prémiová kosmetika, která se postará o krásnou pleť, je proto skvělou inspirací pro letošní Vánoce. Darujte tentokrát pod stromeček něco výjimečného – elixír mládí z kmenových buněk.

Pečující kosmetiky není nikdy dost. Proto pokud chcete svou maminku, manželku, sestru či kamarádku překvapit jedinečným vánočním dárkem, stačí vsadit na kvalitní kosmetiku, která se dokáže postarat o jejich přirozenou krásu. Hlavní úlohou takové kosmetiky by měla být komplexní výživa, která dopřeje pokožce hydrataci, zajistí její pružnost a zanechá ji na dotek hebkou i vláčnou.

Originální vánoční dárek? Luxusní kosmetika značky Onclé

Velkým pomocníkem v péči o pleť jsou jedinečné kmenové buňky, jež se do detailu postarají o každou pokožku, eliminují projevy stárnutí a s přehledem zredukují nedostatky v podobě vrásek, jizev, strií nebo také celulitidy. Prémiová značka Onclé proto vytvořila luxusní řadu dámské kosmetiky, která pomocí přírodních buněk bojuje proti nedokonalostem ženské pokožky. Spojuje účinky přírodních olejů a extraktů z kmenových buněk AKOSKY®APIUM, které ve vzájemné harmonii podporují krásu každé pleti. Ne nadarmo se o kmenových buňkách mluví jako o moderním elixíru mládí.

Chcete si letošní Vánoce užít bez stresu z nakupování na poslední chvíli a darovat svým blízkým opravdu luxusní dárky? Právě teď na vás v e-shopu Onclé čeká příjemná sleva 25 % na celý sortiment. Slevu můžete uplatnit na každý produkt i speciální vánoční balíčky.

Tipy na vánoční dárky

Olejové sérum Onclé | 250 ml

Každá pleť mívá tendence k viditelným projevům únavy a vyčerpání, které zbytečně potlačují přirozenou krásu. Luxusní olejové sérum Onclé, které je určené na tělo i obličej, rozmazlí pokožku, hezky ji zhydratuje a podtrhne její svěžest. Důvodem je speciální složení, které obsahuje olej Inca Inchi, BIO šípkový, bavlníkový i mandlový olej a extrakt z přírodních kmenových buněk. Unikátní receptura pokožku ošetří, zpevní, ochrání před vnějšími vlivy a zaktivuje tvorbu nového kolagenu, který je významný pro elasticitu pokožky.

Olejový peeling Onclé | 250 ml

Pro to, aby pokožka zářila do všech stran a nezanikla v zašedlém tónu, je vhodné ji šikovné projasnit. Toho se krásně zhostí luxusní olejový peeling Onclé s obsahem přírodních tenzidů, které šetrně odstraní veškeré nečistoty i odumřelé buňky, čímž pleť do posledního záhybu projasní. Bohaté složení obsahuje vysoce kvalitní oleje, kmenové buňky a také drcená zrníčka šípků, které pleti dodají zdravou porci vitamínů. Spolu s ním tedy věnujete nejen krásu, ale také zdraví pokožky.

Tělový balzám Onclé | 250 ml

Je vcelku běžné, že s přibývajícími roky se na těle objevují nějaké ty nedokonalosti. Celulitida, strie, jizvy nebo třeba vrásky mohou ale vymizet stejně tak rychle, jako se objevily a to díky speciální kosmetice s kmenovými buňkami AKOSKY®APIUM, které mají skvělou praxi v opravování poškozené pokožky. Aktivní látky umí najít nedostatky na pokožce a dosáhnou regenerace až k úplnému obnovení. Kůži navíc perfektně vyživí, posílí její pružnost a vylepší přirozenou strukturu. Kouzlo kmenových buněk můžete darovat i v podobě luxusního tělového balzámu Onclé, který obsahuje cennou 3D kyselinu hyaluronovou, pětici vzácných olejů, přírodní squalan a také aktivní olej z Inca Inchi.

Více informací a další produkty naleznete na www.eshop.oncle.cz.

You may also like...