Členky asociace podnikatelek se setkaly v Ostravě

Začátkem února se v Ostravě uskutečnilo další z inspirativních setkání českých podnikatelek, sdružených v Českomoravské asociaci podnikatelek a manažerek (ČMAPM). Hostem Veuve Cliquot Conference with Dinner byl tentokrát generál Petr Pavel.

Ten s podnikatelkami hovořil o svých zkušenostech z aktivní služby a zároveň otevřeně vysvětlil svou motivaci ke kandidatuře na post českého prezidenta. Diskutovalo se i o pozici prezidenta v českém politickém prostředí nebo aktuálním vývoji Ukrajinské krize.

„Chtěli jsme naše pravidelné akce obohatit o další rozměr. Nejde jen o společenskou událost a networking. Vyměňujeme si poznatky a novinky z oborů, kterým se věnujeme. Naše členky vzděláváme a obohacujeme o nové zkušenosti,“ vysvětluje prezidentka asociace Kateřina Haring.

V uplynulých dvou letech bylo organizování konferencí, seminářů a dalších eventů velmi ztíženo omezeními souvisejícími s Covid 19. Nyní však asociace nabrala doslova druhý dech a připravuje celou řadu zajímavých akcí. Nejvýznamnější bude bezpochyby dubnová konference Ženy v byznysu s podtitulem Umění se prosadit.ČMAPM ji pořádá ve spojení s další platformou, zaměřující se na podporu žen podnikatelek. Obě zakladatelky konference, Kateřina Tygl i Alena Barnová, zdůrazňují, že díky vzniklému spojení bude letošní, již čtvrtý ročník konference výjimečný.

„Pokud chcete udělat nějaký dopad, je logické se spojovat. Propojení zkušeností vždy přinese lepší výsledek. Proto mám velkou radost, že jsme se dohodly na spojení s ČMAPM,“ říká Kateřina Tygl.

Konference Ženy v byznysu se uskuteční 26. dubna v nádherných prostorách Senátu ČR, odkud bude také přenášena online, takže se budou moci zapojit ženy z celého světa. „Jsem velmi potěšena, že zájem o konferenci již nyní předčil naše očekávání a kapacita je téměř naplněná,“ podotýká Kateřina Haring, podle které bude bohatý program konference přínosem pro každou ženu, která se chce zdokonalit v umění prosadit se v byznyse i v osobním životě.

You may also like...