Darujte krásné a zdravé vlasy, nehty i pleť díky GS Eladen Premium!

Používání zkrášlujících přípravků v podobě pleťových krémů či vlasových masek se stalo každodenní rutinou všech žen, které dbají na svůj půvab. Krásu a zdravý vzhled ovšem lze ovlivnit nejen zvnějšku, ale především zevnitř – a to jak zdravým a pestrým jídelníčkem, tak i doplněním prospěšných látek, které zlepšují kvalitu vlasů, pleti i nehtů. 

Doplněk stravy GS Eladen Premium v sobě jako jediný přípravek na trhu kombinuje originální Strong Methionin Formule, obsahující methionin a další vitaminy a minerály, společně s vysoce kvalitním za studena lisovaným olejem ze světlice barvířské.

Tato rostlina je již od dob antiky známá svým příznivým vlivem na zdraví i krásu. Olej z ní totiž obsahuje 80 % kyseliny linolové, která patří do skupiny esenciálních mastných kyselin zvaných omega-6 mastné kyseliny. Díky tomu brání vysoušení a vypadávání vlasů, posiluje a zpevňuje strukturu nehtů, podporuje svěžest a elasticitu pokožky, ale rovněž snižuje negativní vliv hormonálních změn v průběhu věku. Dalšími účinnými látkami v přípravku GS Eladen Premium jsou pak extrakt z přesličky rolní, obsahující rozpustný křemík, a biotin, důležitý pro správnou činnost keratinocytů, tedy buněk zodpovědných za obnovu pleti a vlasů, nebo také vitamin H, nezbytný pro zdravé vlasy, kůži a sliznice. Nechybí ani vitamin A, vitaminy skupiny B, kyselina pantothenová, zinek či měď. 

Pestrou škálu účinných látek je zapotřebí užívat pravidelně a dlouhodobě – podle studie účinnosti probíhající od roku 2018, do které se zapojilo již přes 200 farmaceutek a lékárnic, měl GS Eladen Premium viditelný a prokazatelný vliv na kvalitu vlasů, nehtů a pokožky po prvním měsíci užívání téměř u poloviny uživatelek. Po tříměsíčním užívání jedné kapsle denně pozorovaly výraznou změnu tři čtvrtiny žen, které se do projektu zapojily.

GS Eladen Premium 60+30 kapslí (balení na 3 měsíce) zakoupíte v lékárně nebo na www.eladen.cz. Cena: 459 Kč

Tip: Kupte si vánoční balení GS přípravků a udělejte dobrý skutek!

Letos můžete jedním balíčkem obdarovat na Štědrý den hned dvakrát! Všechny GS přípravky nabízí ve speciálním vánočním balení zdarma tablety či kapsle, takže svým blízkým věnujete ještě více péče o zdraví a krásu. Kdo se navíc zaregistruje na www.darujigs.cz, může získat další dárek v podobě lázeňského pobytu, roční kúry přípravků GS nebo voucheru na některý z produktů GS. Zároveň uděláte radost i lidem v domově pro seniory dle vlastního výběru. Za každého zákazníka, který zakoupí vánoční balení přípravku GS a vyplní registrační formulář na uvedených webových stránkách, získá některý ze seniorů měsíční kúru GS Vitaminu C. Více informací naleznete na vnitřní straně obalu.

You may also like...