Recept: Pastýřský salát s krutony v bio kvalitě s novými produkty Spak

Společnost Spak představuje několik dalších novinek bio výrobků, které doplňují již zavedené produkty Bio ketchup Spak a Bio BBQ omáčky Spak. Rozšířením nabídky bio výrobků odpovídá společnost Spak na zvýšený zájem zákazníků o prémiové produkty včetně důrazu na jasný původ. Vysoká kvalita je pro Spak hlavní prioritou i u jejích standardních produktů. Bio řada navíc nabízí za dostupnou cenu ty výrobky, které obsahují suroviny pouze z kontrolované ekologické produkce.

Společnost Spak reaguje na zvyšující se zájem o původ a kvalitu potravin, který jde ruku v ruce se zvýšeným zájmem o zdraví. Kvalita surovin byla pro produkty Spak vždy na prvním místě, stejně jako jejich lokální původ. Dále se společnost Spak rozhodla nabídnout zákazníkům i speciální řadu bio produktů. Důraz na kvalitu je u bio výrobků stejně zásadní jako u ostatních produktů značky Spak. Pečlivě sledován je také původ jednotlivých surovin, které pocházejí primárně z České republiky a ze Západní Evropy. Společnost Spak si ale zároveň uvědomuje problém většiny bio výrobků, jímž je vysoká cena. Doporučená maloobchodní cena bio produktů Spak je však srovnatelná s cenou konvenčních výrobků, aby byly kvalitní bio produkty také cenově dostupné. Vychutnejte si lahodné gurmánské prožitky nyní i ve špičkové bio kvalitě.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je 12632_0_800_1610416220.jpg.

Bio hořčice Spak

Díky vysoce kvalitním surovinám použitým na její výrobu dochutí Bio hořčice Spak skvěle pokrmy na vašem svátečním stole. Suroviny této vynikající hořčice pocházejí pouze z kontrolovaného ekologického zemědělství. Vyvážená kombinace jednotlivých surovin dává vzniknout delikátní hořčici, která skvěle doplní vaše recepty. Hořčice je vyráběna v rakouské továrně společnosti Spak.

Doporučená maloobchodní cena Bio hořčice Spak je 49,90 Kč.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je 12633_0_800_1610416221.jpg.

Bio majonéza Spak

Kvalitní majonéza z bio surovin z dílny společnosti Spak zaručuje opravdu gurmánský požitek. Použitá vejce pocházejí stejně jako např. u majonézy Spak Master z vybraných rakouských farem. Majonéza Spak v bio kvalitě byla také vyrobena v Rakousku a důraz na vynikající kvalitu i chuť je samozřejmostí. Vybalancovaný poměr surovin zajišťuje výtečnou chuť. Suroviny pocházejí pouze z kontrolovaného ekologického zemědělství.

Doporučená maloobchodní cena Bio majonézy Spak je 54,90 Kč.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je 12634_0_800_1610416342.jpg.

Bio dressingy Spak

Pokud hledáte pomocníka v kuchyni z kvalitních surovin, který perfektně doplní zeleninu i masa, sáhněte po Bio řadě dressingů Spak. Kvalita surovin stejně jako výborná chuť je dressingům Spak vlastní a potěšíte jimi i opravdové gurmány. Dressingy řady Bio Spak jsou vyráběné v České republice a i suroviny pocházejí od vybraných lokálních dodavatelů. Vyzkoušejte například Bio Česnekový dressing Spak, který skvěle doplní čerstvou i grilovanou zeleninu, a vytvořte tak zdravou přílohu plnou kvalitních surovin. Z nabídky vás dále může zlákat také lahodný Bio Americký dressing Spak.

Doporučená maloobchodní cena Bio dressingů Spak je 49,90 Kč.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je recept-bio-salat-s-americkym-dressingem-orez-800x840.jpg.

RECEPT: Pastýřský salát s krutony v bio kvalitě

Vyzkoušet můžete například výborný Pastýřský salát s krutony v bio kvalitě.

Suroviny pro 2 osoby:

100 g kozího sýra

50 g sýru Niva

listový salát

rukola

cherry rajčata

avokádo

krutony

Bio Americký dressing Spak

sůl a pepř podle chuti

Postup:

Zeleninu a salát omyjte a osušte. Do misky nejprve vložte na menší kousky natrhaný listový salát a promíchejte ho s rukolou. Cherry rajčátka rozkrojte na poloviny. Oba sýry nakrájejte na kostičky, část si odložte stranou. Všechny suroviny promíchejte a posypte krutony. Dochuťte dle potřeby solí a čerstvě mletým černým pepřem.

Navrch přidejte zbylý sýr a na měsíčky nakrájené kousky avokáda. Celý salát přelijte Bio Americkým dressingem Spak, který perfektně doplní šťavnaté chutné suroviny a ušetří vám práci s přípravou dressingu. Dobrou chuť!

You may also like...