Novinky v dekorativní kosmetice s tipy od vizážisty na jarní líčení

Přivítejte jaro s krásnou pletí a neodolatelným líčením. K dokonalému make-upu vám pomohou novinky v dekorativní kosmetice. Jak na správný make-up a co by nemělo ve vaší kosmetické taštičce letos chybět?

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je CBEoLlm3avYu38xoHNI40UaOeZq0PJWs8GbCl0GDuXezF5sxqF_yq5J2AM-VBxQbVge4NhOn8T-H0EOEa3qKzszDVZQKNHUvpcXq87c9kWClHXLTVdRPQPDqBZffPQ.

Jarní make-up

Dokonalému make-upu vždy předchází poctivá hydratace pleti. “Před nanášením dekorativních produktů je nutné použít kvalitní oční krém a pleťový krém s vláčnou a lehkou texturou, které zmírní otoky a tmavé kruhy a rozjasní pleť. Zároveň jsou ideálním podkladem pod make-up,” říká Martin Ducho, reprezentant značky Sisley.

Polovinou úspěchu výsledného efektu líčení je správný make-up, zejména jeho vhodný odstín a dokonalé zapracování do pokožky.

Nezapomínejte ani na upravené a přirozeně dokreslené obočí, které dotváří celkový výraz celé tváře,”dodává Martin Ducho ze Sisley. Pokud toužíte po plnějších rtech, vykreslete pomocí konturovací tužky jejich tvar a poté vybarvěte celé rty. Nakonec naneste jemný lesk, který rtům dodá šťavnatý vzhled. Celý make-up zafixujte pudrem, který vyretušuje nedokonalosti pleti.

Tip: Zářivá a přirozená pleť, bude zřejmě trendem každé sezóny. Pokud chcete svému líčení dodat šťávu, používejte krémové textury, které tvář nevysuší, ale naopak jí dodají šťávu. Místo tvářenky můžete použít rtěnku, kterou je ale potřeba dostatečně zapracovat do kůže. Výsledek bude svěží!

Novinky v dekorativní kosmetice

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je Marionnaud_matna-rtenka-Guerlain_1159-Kc.jpg.

GUERLAIN, KISSKISS TENDER MATTE 

Matná rtěnka

Cena: 1159 Kč

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je Marionnaud_rasenka-LANCOME-LASH-IDOLE-MASCARA_879-Kc.jpeg.

LANCÔME LASH IDÔLE MASCARA 

Tato objemová řasenka se 125 různě velkými štětinami a 360 mikrovlákny dodá vašim řasám precizní objem a díky natočení také ohromující efekt otevřených očí. Lash Idôle vyniká radikálně novou recepturou s gelovou emulzí s 4× menším obsahem vosku pro pocit řas bez žmolků lehkých jako pírko, které vydrží až 24 hodin.

 Cena: 879 Kč

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je Marionnaud_MAKE-UP-GA-DE-LONGEVITY.jpg.

MAKE-UP GA-DE LONGEVITY – Exkluzivně v Marionnaud

Sjednotí vaši pleť a zakryje tak nedokonalosti a začervenání. Matný, svěží vzhled pokožky vydrží po celý den. Obsahuje přidanou technologii Hi-Fi, která zajistí vysokou pigmentaci s perfektním barevným závěrem, a novou složku HibiSkin Vita, která dodá pleti hydrataci a chrání před vnějšími vlivy.

Cena: Info na e-shopu Marionnaud

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je Marionnaud_MAKE-UP-A-KOREKTOR-LANCOME_1259-Kc-.jpeg.

MAKE-UP A KOREKTOR V JEDNOM – LANCÔME TEINT ULTRA WEAR STICK 

Tento lehký zmatňující make-up „klouže“ po povrchu pleti, a přestože zakryje na celý den všechny vaše nedokonalosti, téměř jej neucítíte. Přichází zároveň s elegantním balením, které je ideální na cesty, a navíc v sobě ukrývá luxusní kabuki štětec pro precizní nanesení, konturování a míchání. Lze použít jako make-up, korektor, rozjasňovač nebo na konturování se středním až vysokým krytím. 

Cena: 1 259 Kč 

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je Marionnaud_RTENKA-YSL_1059-Kc.png.

RTĚNKA YVES SAINT LAURENT 

Okořeňte rty některým z šesti nádherných odstínů pálivých chilli papriček. Nastal čas vychutnat si opravdovou horkost s barevnou škálou odstínů od hnědé nude po cihlově oranžovou a žhavou chilli rudou. Díky receptuře mají rtěnky vynikající bázi i finiš, který této kolekci odstínů dokonale sluší. 

Cena: 1 059 Kč 

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je Marionnaud_MAKE-UP-GUERLAIN.jpg.

MAKE-UP GUERLAIN L’ESSENTIEL HIGH PERFECTION

Krása bez kompromisů, make-up a péče v jednom – nový L’Essentiel High Perfection je první matující make-up obsahující 96 % přírodních složek. Nabízí dokonalé krytí po dobu 24 hodin. Unikátní složení umožňuje pleti dýchat, zachovává přirozenou hydrataci a chrání ji před každodenními vnějšími vlivy. 

Cena: 1659 Kč 

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je Marionaud_GA-DE-PALETKA-OCNICH-STINU_879-Kc.jpg.

GA-DE PALETKA OČNÍCH STÍNŮ

Nová, jemná, sofistikovaná a dechberoucí paletka očních stínů z kolekce Selfie 2. Obsahuje 8 vysoce pigmentovaných stínů, které zahalí vaše oči do matných, metalických a krystalických multidimenzionálních odstínů.

Cena: 879 Kč

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je Marionnaud_tuzka-na-oboci-Sisley_1359Kc.jpg.

SISLEY PHYTO-EYE TWIST TUŽKA NA OBOČÍ

Cena: 1 359 Kč

Více na www.marionnaud.cz.

You may also like...