Leden 2022 bude na Cartoon Network pořádně nadupaný

Můžete se těšit na zcela nový animovaný seriál Looney Tunes: Animáky s legendárníma postavičkamapremiéru speciálního dílu Čas na dobrodružství: Daleké kraje a vysílání zimního maratonu epizod jednoho z nejúspěšnějších seriálů – Gumballův úžasný svět!

Looney Tunes: Animáky

Premiéra seriálu v pondělí 10. ledna

Looney Tunes: Animáky je nejnovější animovaný seriál z produkce Warner Bros, týmu dnes již kultovních postaviček. V animáku se objeví králík Bugs Bunny, lovec Elmer, tasmánský čert Taz, kanárek Tweety, kocour Sylvester, marťan Marvin, kojot Vilda, pták Uličník, kačer Daffy a prasátko Porky. Každý z nich si zachoval rysy, které diváci dobře znají již mnoho desetiletí. Bugs stále dokáže přechytračit Elmera, stejně jako pták Uličník Vildu a Tweety kocoura Sylvestra. Daffy se společně s Porkym dostávají často do potíží, ale právě díky tomu není o srandu nouze.

I v premiérových dílech se Daffy a Porky dostanou do problémů, protože Daffy chce jet na výlet do džungle. Přestože se Porky neznámého lesa bojí, jako obvykle na kačerův návrh přistoupí. Od chvíle, kdy nasednou na slona, aby se dostali do kouzelného chrámu, se jejich cesta promění v horskou dráhu plnou adrenalinu! Mezitím králíček Bugs opět utíká před Elmerem, ale karta se náhle otočí, když Bugs najde dynamit…

Každý den ve 13:10 hod.

Čas na dobrodružství: Daleké kraje

Speciál Město čarodějů má premiéru v neděli 30. ledna

Hlavním hrdinou padesátiminutového speciálu je Venťa, obyvatel Cukrového království a komorník Žvýkačkové princezny, kterého diváci již dobře znají z různých dílů seriálu Čas na dobrodružství. Ví všechno o kouzlech a magii a občas tíhne k té černé… Ve speciálu Město čarodějů se vrací ke svým začátkům v čarodějnické škole.

Venťa přichází do Města čarodějů, aby nastoupil do kouzelnické školy, všichni jsou tu milí a přátelští. Venťa je z nových přátel a školy nadšen, tolik se toho dozví, všechno jde jako po másle… Jednoho dne však Venťa přistihne učitelelku, jak schovává tajemný předmět a vše se rázem obrátí. Venťa je podezřelý z krádeže a musí vyřešit záhadu tajemných událostí.

Premiéra v neděli 30. ledna ve 13:40 hod.

Repríza v neděli 5. února ve 13:40 hod.

Gumballův úžasný svět

Zimní maraton začíná v sobotu 1. ledna

Jestli někde existují postavičky, které se rády baví jako málokteré jiné, pak jsou to Elmorovy děti: Gumball, jeho sestra Anais a bratr Darwin. V průběhu několika sezón vysílaných na Cartoon Network mohli diváci sledovat, jak Darwin cestuje po vzdálených zemích, aby se setkal s Gumballem a zbytkem rodiny Wattersonových a nebo jak se Gumball s Darwinovou pomocí účastní voleb prezidenta školy. To jsou jen některá z mnoha jejich dobrodružství!

Cartoon Network nabídne fanouškům seriálu každý den šest epizod za sebou, aby si dosyta užili zábavu s touto partičkou. Objeví se v nich oblíbené epizody, jako ta, kde se Darwin dozví na večírku Rachel, co je to rande. Bratři konečně dostanou do rukou hru, kterou si chtěli koupit už dlouho, ale ukáže se, že hra nefunguje. Rozhodnou se získat své peníze zpět a použijí k tomu malý trik. Jaký? To se brzy dozvíte.

Každý den ve 13:40 hod.

Navštivte přímo české webové stránky: www.cartoonnetwork.cz.

You may also like...